Hlavní obsah

Naším největším dárkem je miminko, říká tanečník Marek Dědík

Novinky, David Zápal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Tanečník Marek Dědík, který se dostal do povědomí veřejnosti díky soutěži StarDance, a jeho partnerka Tereza Stařičná se koncem listopadu stali rodiči, takže veškerá příprava na Vánoce jde stranou. I u stromečku bude středobodem jejich světa miminko.

Foto: Michaela Feuereislová

Marek Dědík s přítelkyní Terezou Stařičnou

Článek

„Termín porodu jsme měli začátkem prosince, Vánoce jsme tedy nechávali a necháváme otevřené. Určitě bude vánoční stromek, kapr snad také. Uvidíme. Tentokrát je chceme trávit hlavně doma jako rodina. V loňském roce jsme totiž odjeli na Vánoce i na Silvestra pryč, byli jsme v Barceloně, letos si tedy užijeme české Vánoce,“ řekl Novinkám Marek Dědík.

Jeho syn Bertram Josef Dědík přišel na svět v pátek 24. listopadu, zhruba deset dní před termínem.

A miminko bude tentokrát možná jediným vánočním dárkem. „Říkali jsme si, že si žádné dárky kupovat nebudeme, miminko bude hlavní,“ přidává Tereza Stařičná.

Jinak oba dodržují i některé vánoční zvyky. „Lijeme olovo a rozkrajujeme jablíčka. Oba jsme z Moravy, takže jsme střídavě trávili Vánoce u našich rodičů, tentokrát budeme spolu v našem bytě,“ dodal Dědík.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám