Hlavní obsah

Vánoce u Aleše Hámy jsou pastvou pro oči. Manželka designérka dbá na originalitu

Novinky, Jiří Čeladník

Manželka herce a moderátora Aleše Hámy Gabriela je povoláním bytová designérka. Je proto logické, že s příchodem adventu je příbytek Hámových krásně vyzdobený.

Vánoce u Aleše HámyVideo: Novinky

 
Článek

„Každé Vánoce máme jiné a tematické. Rozhodně nemáme trendové, jak se často objevují nějaké tendence využívat konkrétní barvu. Manželka si drží svůj osobitý styl, vždycky je tam ctěná nějaká tradice a není to extravagance za každou cenu,” svěřil se nám Aleš Háma na módní přehlídce Beaty Rajské.

Foto: Michaela Feuereislová

Díky manželce Gábině jsou Vánoce u Hámů vždy velmi pestré.

Žít v domácnosti bytové designérky má jistě svá specifika, a to nejen během adventu. „Je pravda, že tím, jak je náš dům přestupní stanicí pro některé kusy nábytku, tak byly i svátky, kdy jsme měli doma šest krásných starých tonetek, které zase po svátcích putovaly ke klientovi. Tak se nám mění různé části domova,” směje se Háma.

U Hámů se svátky točí hlavně kolem dětí, ale nezapomíná se i na to, že se jedná o čas setkávání. „Máme potomky ve věku, kdy si užíváme Vánoce i z dětské stránky,” říká Aleš Háma, který ale zároveň ve svém domě vítá kamarády a sousedy z ulice.

Reklama

Výběr článků

Načítám