Hlavní obsah

Jaké vánoční dárky pořídit čtyřnohým mazlíčkům

Novinky, Linda Humlová

Vánoce jsou svátky splněných přání, radosti a dárků. Nezapomeňte ani na své čtyřnohé mazlíčky, kteří vám dělají radost po celý rok a obdarujte je něčím, co mají rádi. Ať už to bude teplý obleček, prostorný pelech nebo jen pořádná kost, uvidíte, že odměnou vám bude radostné vrtění ocásku, které vaše Vánoce udělá ještě veselejší.

Foto: archiv firmy Demeven

Pořiďte svému pejskovi stylový doplněk.

Článek

I domácí mazlíček může být ve slavnostní den elegantně oděn. Stačí nový obojek s motivem tartanové kostky nebo třeba nápaditý motýlek, který se dá lehce připnout k obojku a pejska nijak neomezuje. Jedná se sice jen o drobný detail, ale uvidíte, že skvěle dotvoří rodinnou sváteční atmosféru.

Foto: archiv firmy Demeven

Vánoční obojek, Demeven, 790 Kč.

Foto: archiv firem

Motýlek, Hafhafshop, 134 Kč. Šála, Spokojenýpes, 139 Kč.

Foto: archiv firem

Šáteček, Demeven, 449 Kč. Obleček alá svetr, Hafhafshop, 329 kč. Zateplený hnědý obleček Hafhafshop, 549 Kč. Růžový, Spokojenýpes, 549 Kč.

Pokud vás čeká vánoční procházka, udělejte radost sobě i pejskovi a pořiďte si ladící set obojku a speciální venčící kabelky, která se také hodí jako dárek pro každou nadšenou majitelku psa. Vybrat si můžete z mnoha druhů. Každý kousek disponuje kapsou na pamlsky, kterou lze z kabelky vyjmout a v případě potřeby vyprat.

Dále v kabelce najdete kapsu na igelitové pytlíčky. Ty vložíte do kapsy se zipovým zapínáním a pak je jednoduše taháte otvorem, který ohraničuje luxusní kovový kruh. V zadní části kabelky najdete i kapsu určenou na hračku, která oddělí uslintaný míček od vašich osobních věcí. I ta se dá vyndat a vyprat.

Foto: archiv firmy Demeven

Kabelka na venčení, Demeven, 2490 Kč. Ladící obojek, Demeven, 390 Kč.

Foto: Kasa

Zleva: 1. Chytrá známka tag4pet Charm mini, cena: 403 Kč; 2. Vodítko Lishinu Light Lock (pro menší psy a kočky) do 8kg zelené, 999 Kč; 3. GPS a fitness obojek Mishiko Premium, cena: 4499 Kč

Foto: Dogg.cz

Stylové postroje pro psy Doodlebone Airmesh - pro energické psy, kteří se nemohou dočkat každé procházky. Měkoučký postroj Airmesh je navržen tak, aby předcházel vzniku otlačenin nebo modřin u psů, kteří mají tendenci táhnout, cena: od 479 Kč

Štědrovečerní večeře

Štědrovečerní večeře patří ke zlatému hřebu večera. I zde platí, že byste neměli zapomenout na vašeho pejska či kočku. Samozřejmostí by měla být alespoň konzerva na přilepšenou, pokud chcete svého mazlíčka patřičně rozmazlit, pořiďte mu speciální cukroví pro zvířata.

Další vychytávkou jsou zvířecí adventní kalendáře, psí pivo či bublinkaté víno Prosecco. Kreativita nezná meze!

Foto: archiv firem

Psí cukroví, Pethome, 87 Kč. Prosecco pro domácí mazlíčky, Hafhafshop, 99 Kč. Pivo pro psy a kočky, Hafhafshop, 99 Kč. Psí cukroví v nádobě, Profitpraha, 136 Kč. Růžový adventní kalendář pro kočky, Hafhafshop, 89 Kč.

Pod stromeček

Co se týče samotných dárků, na výběr je jich celá řada. Záleží jen na velikosti a na tom, jestli si váš pes rád hraje s hračkami, nebo ne. Pro větší plemena je ideální tzv. přetahovák, díky kterému se můžete se psem přetahovat a cvičit tak svoji i jeho fyzickou zdatnost.

Skvělým dárkem jsou i nejrůznější plyšáci a gumové kosti na kousání. Některé „kousací” předměty v sobě mají i speciální dírky na pamlsky, díky kterým pejska kousání neomrzí.

Foto: archiv firmy

Přetahovadlo, Spokojenýpes, 79 Kč. Hračka ve tvaru krokodýla, Spokojenýpes, 79 Kč.

Foto: archiv firmy

Zleva, Sob, Spokojený pes, 170 Kč. Set tří hraček, Spokojený pes, 199 Kč. Ponožka, Spokojený pes, 189 Kč.

Na trhu jsou k dispozici i nejrůznější dárkové balíčky, které obsahují různé druhy pamlsků a hraček, jejichž zásoby vám vydrží na celý příští rok.

Foto: archiv firmy

Dárková sada pro kočku, Hafhafshop, 248 Kč. Vánoční box pro psy, Hafhafshop, 119 Kč

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám