Hlavní obsah

Herecký nestor Stanislav Zindulka má rád pod stromečkem hlavně dobré knihy

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec Stanislav Zindulka vzpomíná na to, že Vánoce pro něj byly vždy spojené s ladovským betlémem. I když už je požehnaného věku, svátky si dokáže pořád hezky užít a najdou se dárky, které ho dokážou potěšit.

Jak tráví Vánoce herec Stanislav ZindulkaVideo: Novinky

 
Článek

Vánoce si herec nejvíc užije, když padá sníh. „Jsem z hor, takže jsme zvyklý na ty krásné zimy. V Praze jsme se sněhu na Vánoce už dlouho nedočkali, takže na něj vzpomínám, protože moje dětství bylo o Vánocích vždycky sněhu plné,” svěřil se.

Vánoční svátky oslavuje s rodinou. „Teď nám dorůstají vnuci, takže s dětmi je to vždycky nejlepší,” míní. A jaké dárky Stanislava Zindulku potěší? „Doma vědí, co na mě platí, takže mi udělá radost fajfčička, nějaký tabáček, dobré čaje a knížky,” prozradil.

Herec je stále velkým čtenářem. „Byl by to dlouhý seznam, co čtu. Mám rád romány, hlavně historické. Ale třeba detektivky už dlouhý čas nečtu. Přestaly mě bavit, je to všechno podobné,” dal tip, co by mu jeho fanoušci mohli pod stromek věnovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám