Hlavní obsah

Renata Langmannová nakupuje vánoční dárky hlavně pro nevlastní dceru

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Modelka Renata Langmannová loni předvánoční výzdobu trochu podcenila a všechno, včetně koupení stromku, nechala na poslední chvíli. Letos prý bude „méně marná” a o tu pravou atmosféru se doma postará dříve. Velké nakupování dárků ale s manželem nemají v plánu.

Renata LangmannováVideo: Novinky

 
Článek

Renata přiznává, že na ni přicházejí Vánoce vždycky až moc rychle. „Vždycky se to tak semele, že je léto, a najednou jsou tady Vánoce a vůbec nic nestíhám. Loni se přihodilo to, že jsme se ze dne na den rozhodli, že na Štědrý den zůstaneme doma. Takže jsme 23. prosince narychlo sháněli stromek a kapra a dělala jsem salát,” přiznala.

„Letos to snad stihneme naplánovat lépe. U nás je to totiž o Vánocích tak, že navštěvujeme příbuzné a musíme jet do Ostravy, do Ivanovic na Hané, do toho přijíždí Ondřejova dcera, takže je to takový shon, abychom všechno stihli,” vyprávěla.

S dárky si prý s manželem hlavu nedělají. „Loni jsme si nadělili to, že jsme odletěli na tři týdny do Thajska. Cestovatelské dárky jsou pro mne úplně nejlepší. A doufám, že letos to vyřešíme nějak obdobně,” plánuje Renata.

Dárečky tedy vymýšlí jen pro rodinu a manželovu dceru. „Před Vánocemi se snažíme zjistit, co by chtěla a potřebovala. Zavděčíte se relativně čímkoli, protože je to ženská, takže má ráda oblečení, kosmetiku, nějakou elektroniku. Tam je to v pohodě, protože má podobný vkus, a to, co vyberu, nebývá krokem vedle,” uzavřela Renata Langmannová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám