Hlavní obsah

Kláštery v Českém Krumlově připravují adventní program pro školáky

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete u dětí navodit tu pravou vánoční atmosféru? Pak využijte jedinečnou možnost prožít předvánoční období ve starobylém prostředí středověkého kláštera v samém historickém centru Českého Krumlova. Od 25. listopadu do 23. prosince je zde pro předškoláky a školáky (jak ze základních, tak středních škol) připraven speciální tematický program Voňavý advent.

Foto: Kláštery v Českém Krumlově

Voňavý advent se blíží.

Článek

Děti se poutavou formou, přizpůsobenou jejich věku, dozvědí, jaké svátky se světily a jaké se dodržovaly zvyky. Nebude to však jen o povídání, vše si také samy vyzkoušejí.

Adventní náladu dokreslí voňavá vánoční výroba – připraveno je zdobení medových perníčků či výroba svíčky z včelího vosku. Vlastnoručně vyrobeným dárečkem pak děti doma určitě potěší celou rodinu.

Délka programu Voňavý advent je 90 až 120 minut. Vstupné: 60 Kč/žáka (v ceně je zahrnuta i výroba), pedagogický dozor dvou osob zdarma. Další informace na www.klasteryck.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám