Hlavní obsah

Jan Onder a Lucie Hunčárová ze StarDance tráví Vánoce s rodiči

Novinky, Jiří Nedvídek

Partnerská i taneční dvojice Jan Onder a Lucie Hunčárová, které dobře znáte z populární taneční soutěže StarDance, budou mít letos vánoční svátky stejné jako každý rok. Oba je budou trávit se svými rodiči, společný večer u vánočního stromku si udělají o den dříve.

Foto: Michaela Feuereislová

Jan Onder a Lucie Hunčárová

Článek

„Štědrý večer si uděláme už třiadvacátého. Připravíme si lososa, ozdobíme si stromek, předáme si dárky a pak se rozjedeme každý ke svým rodičům. Lucka je jedináček a každý rok tráví Vánoce s rodiči a prarodiči. Já zase s bráchou, tátou, mámou a babičkou Helgou,“ říká Jan Onder.

„Pocházím z krásného městečka Loket nad Ohří, kde se každý večer po rozdávání dárků všichni sejdou na náměstí u stromku a zpívají se koledy. Tam chodím moc rád, protože kolikrát potkáte kamarády z dětství, které jste celý rok neviděli,“ dodává s tím, že nejvíce se těší na tátův bramborový salát.

„Dárky u nás vždycky připravuje pod stromek mamka a ta taky zvoní zvonkem. Místo kapra máme krůtí řízky a bramborový salát. Ten dělá odjakživa můj tatínek a má ho vychytaný. Je na své dílo patřičně hrdý a dělá ho rovnou do lavoru, aby ho bylo pro všechny dost,“ uzavřel Onder.

Reklama

Výběr článků

Načítám