Hlavní obsah

Návrhářka Kateřina Geislerová cukroví nepeče ani nekupuje

Novinky, Dana Sokolová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od té doby, co se návrhářka Kateřina Geislerová vrátila z Paříže, kde několik let žila, tráví Vánoce v Praze u rodičů. Před svátky si ale moc neodpočine, jelikož má hned několik zakázek svatebních i společenských šatů, k tomu finišuje výrobu konfekční řady kolekce Sway jaro-léto 2017 a k tomu už má hned několik nápadů pro kolekci podzim-zima 2017.

Foto: archiv Kateřiny Geislerové

Kateřina Geislerová

Článek

„Dopoledne se všichni sejdeme, zdobíme stromeček, balíme dárky, zobeme cukroví, chodíme potají tatínkovi na jeho jedinečný bramborový salát a díváme se na pohádky. Odpoledne zasedneme k vánočnímu stolu, povečeříme, a když zazvoní zvoneček, nahrneme se ke stromečku a zpíváme koledy. Pak už se jen těšíme z pohledu na naše šťastné děti s jiskřícíma očima,” vyprávěla Novinkám návrhářka.

Ze zvyků doma dodržují pouštění ořechových skořápek se svíčkou po vodě, přes den nezametají a nevynášejí odpadky, aby si nevynesli štěstí a pod talíř si dávají rybí šupinky.

Cukroví Kateřina Geislerová nepeče ani nekupuje. „Naštěstí mám okolo sebe, v rodině i mezi přáteli nadšené duše, které mě obdarovávají,” říká s úsměvem návrhářka.

Do nového roku 2017 si pak velmi přeje, aby všichni její blízcí byli zdraví, naplněni láskou a radostí po celý rok.

Reklama

Výběr článků

Načítám