Hlavní obsah

Milan Drobný na Vánoce používá umělý stromek, uklízí ho až v březnu

Novinky, David Zápal
Praha

Žádnou velkou vědu z nejkrásnějších svátků v roce zpěvák Milan Drobný nedělá. Snaží se jimi příliš nepřidělávat starosti, proto si vánoční stromeček pořídil umělý, jeho příprava mu tak trvá jen pár sekund.

Vánoce Milana DrobnéhoVideo: Novinky

 
Článek

„Jak čas letí, už jsem si k Vánocům vytvořil jiný přístup. Vždy jsem třeba strojil stromek. Teď už ho mám připravený, v pytli. Vytáhnu ho, narovnám větve a už funguje. Nechám ho až do března. Stejně to mám s adventním věncem. Jen ho pak vyměním za vajíčka a už máme Velikonoce,“ usmívá se zpěvák.

Žádnou vtipnou historku ohledně nejhezčích svátků roku si nevybavuje, snad jen pro ostatní mohla být jedna vzpomínka zábavná, zatímco on trpěl. „Vždy si dám kapra, aby byl klid, ale vedle toho i řízek. Ten sním a říkám, že mám dost. Jednou jsem byl přinucený, že jsem si kus kapra opravdu musel dát, málem jsem se udusil. Snědl jsem pak asi půlku chleba, aby to bylo vylepšené. Od té doby kapra nejím,“ dušuje se.

Na muže je prý, co se dárků týče, zodpovědný a hlavu si jimi láme již dlouho před Štědrým dnem. „Nakupuji je během posledního půlroku, nebo se aspoň snažím vymýšlet nápady. Hlavně ale chci, aby byla doma pohoda. Konečně mám partnerku, která se mnou stráví zbytek života. Vymýšlíme spolu i věci, které jsou hodny Vánoc, ale i cestování. Přemýšlíme, kde bude sníh. Když nebude, tak pojedeme do tepla,“ dodal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám