Hlavní obsah

Petra Janů se Vánoci nestresuje. Dárky má nakoupené, vařit letos nebude

Novinky, Jiří Nedvídek

Zpěvačka Petra Janů neměla právě veselé dětství a dospívání, nestala se mámou, a tak vánoční svátky nikdy moc neprožívala, spíš před nimi s manželem Michalem Zelenkou utíkala na chalupu do jihočeské přírody. Nic se nezměnilo ani pět let po manželově smrti.

Foto: Archiv P. Janů

Petra Janů

Článek

„Zpívám až do 23. prosince, kdy mám koncert v Jeseníku, takže doufám, že nebudu muset k nám na chalupu přes celou republiku sáňkovat. Štědrý večer budu trávit u mých báječných sousedů na chalupě, stejně jako loni. Za manžela a další blízké večer zapálím svíčku,“ prozradila Petra, která se ani nebude muset potit u plotny.

„Co se týká vaření, budu to letos mít úplně bez starostí. A stresovat se nemusím ani dárky, protože jsem je pro všechny uvážlivě nakupovala už během roku,“ přiznává bez obalu Petra Janů.

Letos na konci roku nevyrazí za teplem jako v posledních letech, kdy se vyhřívala na Maledivách.

„Rozhodla jsem se pro změnu. Budu na chalupě relaxovat, chodit po lese, nabírat síly a užívat si jihočeskou zimu. Do civilizace se vrátím až šestého ledna. To budu mít slavnostní novoroční koncert v pražském kostele sv. Šimona a Judy, kde se mnou bude zpívat i Kühnův dětský sbor,“ uzavřela zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám