Hlavní obsah

Veletrh hraček láká na předvánoční slevy

Novinky, das

Podle statistik průměrná česká rodina utratí za Vánoce kolem 8000 Kč. Tato částka se každý rok o několik stokorun zvyšuje a předpokládá se, že ani letošek nebude výjimkou. Až 70 % nákladů přitom tvoří vánoční dárky pro děti. Veletrh hraček, her a dětských potřeb Dětská planeta, který proběhne od 4. do 6. listopadu na pražském holešovickém Výstavišti, tak neláká jen na nejnovější trendy v tomto směru, ale i na velké, tzv. veletržní slevy.

Foto: Milan Malíček, Právo

Až 70 % nákladů na Vánoce tvoří vánoční dárky pro děti.

Článek

Levněji půjdou koupit například hračky jako jezdící koník Ponnie, loutková divadla, kreativní magnetická stavebnice Geomag, stavebnice Plus Plus, elektroničtí mazlíčci KIDIMINIZ, Krtečkovy houbičky, svítící kostky Light Stax kompatibilní se stavebnicí Lego Creator apod.

Krásná autorská díla ve slevě nabídne i výtvarnice Lenka Procházková. Těšit se můžete na kalendář pro rok 2017, vystřihovací betlémy, adventní kalendáře, populární omalovánky či dokreslovánky.

K sehnání zde budou i krásné dětské knížky, ale i licenční tituly pro děti, jako jsou Ovečka Shaun, Krteček a Walt Disney. Také školní pomůcky, batohy či rostoucí spacáky pro malé dobrodruhy a mnoho dalšího.

Pro děti zde bude připraven zábavný program.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám