Hlavní obsah

Modelka Aneta Vignerová o Vánocích nikdy nevynechá mši

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Působí jako drsňačka, modelka Aneta Vignerová ale velmi ctí rodinné tradice a vánoční svátky. U štědrovečerního stolu se vždy s rodinou schází a snaží se nevynechat ani půlnoční mši.

Aneta Vignerová kupuje dárky na poslední chvíli Video: Novinky

 
Článek

Modelka Aneta Vignerová není výjimkou, a jako řada z nás nechává nakupování vánočních dárků na poslední chvíli. „Vím, že se najdou lidi, kteří nakupují dárky už od srpna, ale to já vůbec nezvládám. Většinou k tomu dojdu až někdy v prosinci, co by kdo chtěl. Jednou jsem nakupovala dárky až přímo 24. prosince dopoledne,” připustila.

„Zeptám se rodiny, nenápadně zjišťuju, co by kdo chtěl. A teď máme malé přírůstky, tak se ty Vánoce dělají víceméně pro ně. My dospěláci už spíš řešíme, jak si ty Vánoce užít jinak, než abychom řešili dárky. Přeci jenom už všichni vyděláváme a nemá to takové kouzlo, jako když jsem byla malá a těšila se na Ježíška,” dodala.

Foto: Michaela Feuireislová

Aneta Vignerová

A jaké mají doma vánoční tradice? „Důležité je, abychom se všichni sešli u toho jednoho stolu. Všichni se pomodlíme, pustíme si koledy a asi čerpáme tu energii. A pak maminka zazvoní zvonečkem,” vyprávěla s úsměvem.

Nenechávají si ale ujít ani půlnoční mši. „Modlíme se za všechno, poděkuje za pohoštění. Tak, jak se to kdysi dělalo, tak se to snažíme udržovat. A pak jdeme všichni na půlnoční mši, tu se snažíme nevynechat,” svěřila na závěr.

Reklama

Výběr článků

Načítám