Hlavní obsah

Mezi koncerty s kapelou bude Marta Jandová péct cukroví a shánět luk

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Marta Jandová se na Vánoce těší už teď. Budou totiž první, které si pořádně užije i její dcera Maruška, které v té době už bude tři a půl roku. Společně se chystají péct cukroví a psát dopis Ježíškovi. I když už má prý malá Maruška jasno.

Foto: Michaela Feuireislová

Marta Jandová

Článek

Marta Jandová je momentálně zaneprázdněna zejména natáčením show Tvoje tvář má známý hlas. „Už se mi ale pomalu blíží i různé vánoční akce a vystoupení. Ale středobod mého života je pořád Maruška, které se snažím věnovat co nejvíce času,” svěřila se.

„Do konce roku kromě různých vystoupení budeme mít ještě malé turné s Die Happy. Takže ve chvílích volna budu péct vánoční cukroví a připravovat Marušku na Vánoce. Myslím, že to budou první Vánoce, které bude ona poprvé opravdu chápat. Sice už loni věděla, o co jde, ale teď je už fakt rozumná ve svých třech letech, už jí vlastně bude tři a půl, tak se těší, že mi pomůže s výzdobou, že budeme psát dopis Ježíškovi, i když ona už má jasno.”

Prozradila nám i největší přání její dcery. „Chce luk. Ona je taková statečná princezna z pohádky, která má sice šatičky a pořád rozpuštěné vlasy, ale jezdí na koni a má luk. A Maruška chce jezdit na koníkovi a taky ten luk. Sice má šatičky, ale přijde, a má v nich díru, protože v nich lezla na strom. Je to takový holkokluk. Ale to na ní miluju úplně nejvíc,” uzavřela Marta Jandová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám