Hlavní obsah

Michael Foret bude mít letos pod stromečkem vymeteno

Novinky, Lucie Sieglová

Herec a zpěvák Michael Foret Vánoce miluje. V jeho pojetí nejsou o stresu z nákupu dárků a honbě za posledním smítkem prachu, ale takové, jaké být mají - plné pohody a radosti. „Letos jedině u výborného jídla, skvělého cukroví, krásných filmů a ve společnosti rodiny. Bez toho si já Vánoce prostě představit nedokážu,“ říká Foret.

Foto: Michaela Feuereislová

Michael Foret s manželkou Eliškou

Článek

Svátky budou offline

Letos se Michael rozhodl vypnout nejen pracovně, ale také doslovně - co se mobilu a sociálních sítí týče.

„Poprvé v životě jsem se rozhodl nekoukat na mobil a sociální sítě přes celé svátky! Jsem na mobilu docela závislý, takže to bude zajímavé. V poslední době jsou na sebe lidé nějak zlí, zvlášť na internetu. A to se mě, zejména o Vánocích, netýká,“ říká.

Během svátků budou s manželkou Eliškou tradičně pendlovat. „Chvíli budeme doma v Praze, pak zase na chvíli na Moravě u mých rodičů nebo ve východních Čechách u rodiny mé ženy. Jsme tak zvyklí už několik let. Horší už je to, že se u nás na Moravě i ve východních Čechách dělají takové dobroty, že až se zas vrátím zpátky, přijedu rovnou s 5 kily navíc,“ říká, a jistě v žertu, neb obavy jsou vzhledem k jeho cvičebním zvyklostem plané.

Dárky jsou už rozdány

Pod stromečkem prý budou mít letos prázdno, dárky si totiž s manželkou dopřáli s předstihem.

„Já jsem si v říjnu koupil nové auto a půlku prosince jsme strávili v Malajsii, kde to bylo úžasné. Letos bude pod stromečkem asi vymeteno, ale o to víc si svátky díky zážitkům, co jsme prožili tam, užijeme! A taky jsme si už naložili nějaký dárek na příští Vánoce... Ty budou obzvláště velké! Takže Vánoce miluju a už se těším na ty příští,“ uzavírá trochu tajemně Foret.

Reklama

Výběr článků

Načítám