Hlavní obsah

Hokejoví mistři před Vánoci pomáhají duševně nemocným

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý z nás by si přál mít strážného anděla, který by podal pomocnou ruku v okamžiku, kdy by bylo třeba. Proto není od věci jednou za čas, když se dobře daří, stát se takovým andělem a pomoci těm, kteří neměli tolik štěstí a svádějí mnohdy doživotní boj s nemocí či mentálním hendikepem. Až do 15. prosince máte možnost zúčastnit se aukce na portálu Aukro.cz, jež podpoří Modré dveře, organizaci, která pomáhá právě těmto lidem.

Foto: archív Terapeutického centra Modré dveře

Historický hokejový dres s podpisy od Jiřího Hrdiny

Článek

Vydražit zde budete moci unikátní předměty, jež do aukce věnovaly známé osobnosti, jako Dominik Hašek, Jiří Hrdina či Karel Heřmánek.

Dominik Hašek například věnoval pamětní plaketu z Buffalo Sabres, Jiří Hrdina historický hokejový dres s podpisy, Karel Heřmánek zase originální malované obrázky herců Divadla Bez Zábradlí. Vydražit zde můžete ale i vstupenky na muzikály Fantom opery a Sibyla, Královna ze Sáby.

Na aukci se dostanete přímým odkazem http://aukro.cz/listing/user/listing.php?us_id=39973881

Foto: archív Terapeutického centra Modré dveře

Pamětní plaketa z Buffalo Sabres.

Výtěžek z této aukce poputuje přímou cestou na konto terapeutického centra Modré dveře, jež sídlí v Kostelci nad Černými lesy a ročně pomáhá stovkám osob s duševním onemocněním, lidem v aktuální krizi s psychickými obtížemi nebo mentálně postiženým. Je jedním z průkopníků moderní komplexní psychiatrické péče.

Pomoc terapeutického centra může vyhledat kdokoli, kdo potřebuje službu klinického psychologa nebo psychoterapii. Centrum pomáhá lidem, k nimž se společnost otočila zády, protože duševní onemocnění s sebou často nese společenské stigma.

Kromě benefiční aukce na portálu Aukro.cz můžete zhlédnout webové stránky na www.modredvere.cz, navštívit je v Kostelci nad Černými lesy či podpořit finanční částkou na účet 107-1066130267/0100.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám