Hlavní obsah

Monika Marešová se těší na předvánoční babinec a vosí hnízda

Novinky, das

Na Vánoce se u Marešů netěší jen děti. Moderátorka Monika Marešová tento svátek také opravdu miluje. Do slavnostní výzdoby se pouští většinou už v listopadu a opravdu si to užívá. Tradičního kapra u ní na svátečním stole ale nenajdete.

Foto: Profimedia.cz

Monika Marešová

Článek

„Kapra moc nemusíme, a tak ho nahrazujeme oblíbeným řízkem s bramborovým salátem,” vypráví Monika Marešová.

Vánoční cukroví si ale dopřejí. „Dříve nám pekla cukroví babička, která už bohužel není mezi námi. S mamkou, sestrami a kamarádkami jsme tak vytvořily novou skvělou tradici společného pečení na chalupě. Děti necháváme doma, krásně si popovídáme a občas to proložíme nějakým tím svařákem. Práce nám potom jde pěkně od ruky,” směje se moderátorka.

Většinou dohromady napečou čtyři až pět druhů cukroví. Nikdy ovšem nezapomínají na vosí hnízda. Na této lahůdce si totiž všichni nejvíc pochutnají.

A co kluci a Ježíšek?

„Oba kluci stále věří na Ježíška i další nebeské bytosti. U Matěje je to jasné, co si přeje od Ježíška. Na veletrhu hraček Dětská planeta ho uchvátily nejnovější modely oblíbeného lega, populární modrožlutí hrdinové Mimoni i obří Transformer Bumblebee. Se starším Jakubem to bude horší. Je v takovém přechodovém věku 10 let, kdy už ho hračky moc nebaví. Oblečení, šperky ani kosmetika mu zatím nic moc neříkají, tak je to složité," povzdechla si Monika.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám