Hlavní obsah

Operátoři před Vánocemi lákají na slevy i kapra

Právo, Martin Procházka

Operátoři si na Vánoce připravili pro své klienty a na nalákání těch nových bohatou nadílku. Získat můžete slevu na mobil, televizi v mobilu nebo velké objemy datových přenosů zdarma.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

T-Mobile nabízí možnost bezplatně vyzkoušet Mobilní TV do konce ledna zdarma a její sledování není započítáno do limitu stažených dat v rámci měsíčního balíčku.

Operátor rovněž zlevnil tři telefony značky Samsung, a to při měsíčních platbách rozložených na 23 měsíců. Samsung Galaxy Core Prime vyjde na 2301 Kč, Samsung Galaxy A3 na 5751 Kč a Samsung Galaxy S6 32 GB na 14 951 Kč.

Poukaz na kapra

Pokud si u tohoto operátora koupíte přístroj s podporou rychlého internetu LTE, dostanete poukaz na vánočního kapra. Můžete si ho vyzvednout od 20. do 24. prosince ve vybraných prodejnách a T-Mobile uhradí prvních 2,5 kg váhy kapra, zbytek si musíte doplatit.

O2 zase nabízí slevu až 3000 korun při pořízení telefonu, ovšem má to háček. Musíte si totiž aktivovat některý z jeho tarifů – a největší sleva platí u Free CZ 3 GB, který stojí 826 korun měsíčně.

Na slevu 2000 korun se dostanete s tarifem Free CZ 1,5 GB se stálou platbou 665 Kč měsíčně nebo Free O2 Plus 200 MB za 415 korun za měsíc. Nejnižší slevu, 1000 Kč, získáte při koupi telefonu a sjednání tarifu Free O2 60 za 307 Kč měsíčně.

100 GB dat měsíčně zadarmo

Vodafone nejvíce zaujme nabídkou 100 GB měsíčně zdarma. Akci můžete aktivovat celkem dvakrát, a to do 15. prosince a do 15. ledna, a celkem tak můžete stáhnout 200 GB. To by mělo bohatě stačit i pro sledování HBO Go, které je dalším dárkem Vodafonu.

Tuto službu, kdy se ale na rozdíl od T-Mobilu přenesená data počítají do měsíčního limitu, mají klienti Vodafonu rovněž na dva měsíce zdarma. Poté služba automaticky skončí, nemusíte se tedy bát, že byste přešli na placenou verzi služby.

Další nabídkou je Vodafone Roaming na den třikrát měsíčně zdarma po dobu tří měsíců. To se hodí zejména pro ty, kteří třeba vyrazí za hranice na vánoční trhy nebo nákupy. Uživatel cestující například v Evropě tak za den používání svého tarifu v cizině ušetří 69 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám