Hlavní obsah

Juraj Kukura kvůli vnučce zrušil vánoční tradici exotických dovolených

Novinky, David Zápal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Charismatický slovenský herec Juraj Kukura je hrdým dědečkem roční vnučky. Slovo dědeček před ním ale nesmí nikdo vyslovit. „Pravda je ta, že syn má dceru a já vnučku. To ale ještě neznamená, že bych byl dědeček,“ říká naoko přísně. Přírůstek do rodiny mu od základu proměnil i vánoční svátky.

Foto: Michal Krumphanzl, ČTK

Juraj Kukura

Článek

„Život se nám tím změnil. Za normálních okolností létáme každý rok k moři. Jak se ale narodila vnučka, musíme samozřejmě zdobit stromeček a nasvítit ho, abychom jí udělali Vánoce a aby prožila to, co jsme prožili my všichni, když jsme byli v tom věku, že jsme věřili na Ježíška,“ řekl Novinkám Kukura.

Jeho syn Filip Kukura je váženým profesorem slavné oxfordské univerzity, a tak bude trávit svátky s ním a rodinou. „Vnučku rozhodně nerozmazluju, ale také ji nic neučím, stejně jako jsem neučil nic jejího otce. Díky tomu je dnes univerzitním profesorem,“ říká herec.

Malá slečna dostala vánoční dárek už s předstihem. „Koupil jsem jí chodítko. Je ze dřeva, je to fantasticky lehoučké, chodí v tom, získává tím rovnováhu. Má k tomu i helmu,“ pochlubil se vhodně vybraným darem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám