Hlavní obsah

Trošku jiné svátky. Monika Leová bude trávit Vánoce u protinožců

Novinky, Jiří Čeladník

Návštěva slavnostně vyzdobeného Staroměstského náměstí, vůně jehličí a živého stromečku, chuť cukroví, bramborového salátu a smaženého kapra, o to vše bude moderátorka Monika Leová letos ochuzena. Držitelka titulu Česká Miss Earth pro rok 2013 se rozhodla strávit se svým přítelem Martinem Košínem vánoční svátky v Austrálii.

Monika Leová bude na Vánoce v AustráliiVideo: Novinky

 
Článek

Moničina sestra žije už dva roky u protinožců a až nyní se podařilo moderátorce zpravodajství na Primě za ní vycestovat.

„Vánoce budu trávit v Austrálii se svou sestrou, mým přítelem a jejím přítelem. Vánoce jsou jediný termín, kdy mám po dobu čtrnácti dnů volno. Vezmu si teda ještě dovolenou a zůstaneme tam celé čtyři týdny,” těší se.

Foto: Michaela Feuereislová

Leová zmizí na měsíc k protinožcům.

Jelikož exotická kráska pochází z rodiny Češky a Vietnamce, tak se v její rodině vždy slavily Vánoce. Není jí tedy líto, že o letošní svátky bude ochuzena?

„Návštěvu Staromáku, svařáček, a vše, co k tomu patří, bych chtěla stihnout před odjezdem,” popisuje své plány Leová, která se ale jinak spoléhá na pohostinnost své o tři roky starší sestry.

„Uvidíme, jestli to pro nás sestra přichystá, dodržuje tradice i v Austrálii. Přestože žije hodně zdravě, tak na Štědrý den udělá bramborový salát a řízky. Možná, že to bude jen v lehčí podobě a salát nebude obsahovat majonézu, ale jogurt.”

Vzhledem k tomu, že se Leová při nákupu letenky do Sydney vydala z peněz, tak si s přítelem předají jen symbolické dárky. „Řekli jsme si, že naším dárkem bude vůbec ten samotný výlet. Letenka v tomto období je totiž strašně drahá. Na místě si předáme jen maličkosti,” uzavírá Monika Leová.

Reklama

Výběr článků

Načítám