Hlavní obsah

Dominika Mesarošová: Vánoce nejsou o dárcích, ale o teplu, jídle a setkáních

Novinky, David Zápal
Praha

Domácí pohoda a setkávání se s lidmi, které má ráda. Tak vnímá vánoční svátky modelka Dominika Mesarošová. „Dokud nejsou děti, vánoční atmosféra pro mě znamená být s rodinou,“ tvrdí.

Článek

„Vždy se sejdeme celá rodina u mě v domě, navaříme si a hezky si užíváme toho, že jsme spolu. Klid, teplo domova, společnost mých blízkých, to pro mě jsou ty pravé Vánoce,“ tvrdí Mesarošová. Ta je zdatnou kuchařkou a miluje, když může ostatní obskakovat.

„Dřív mi samozřejmě šlo hodně o to, abych našla pod stromečkem materiální dárky, ale cítím na sobě, jak s postupujícím věkem moudřím. Jde mi teď nyní hlavně o to, abychom si popovídali a měli pohodu. Je nám dobře a máme radost, že jsme zdraví. A také mi už dělá velkou radost, když se sama dárkem trefím do vkusu a někoho potěším,“ tvrdí.

Jako své úplně nejhezčí Vánoce paradoxně nepovažuje žádné z dětství, kdy je prý maminka s bratrem až rozmazlovala a dávala jim hromadu dárků, ale ty před třemi lety. „Byly to první v mém baráčku a ještě jsme ctili poslední svátky s mou milovanou babičkou, která pro mě byla vším a dnes už bohužel není mezi námi,“ dodává posmutněle.

Reklama

Výběr článků

Načítám