Hlavní obsah

Ilona Csáková se snaží synům připravit tradiční Vánoce

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Ilona Csáková bude mít letos předvánoční čas ve velmi pracovním módu. Kromě tradičních vánočních koncertů ji čekají i náročné zkoušky na muzikál Sibyla, kvůli nimž bude muset dojíždět z Brna, kde s manželem a dvěma syny žije, do Prahy. Tvrdí ale, že všechno zvládne a připraví rodině krásné Vánoce.

Pracovní Vánoce Ilony CsákovéVideo: Novinky

 
Článek

„Musím to zvládnout. Když jsem se dala na vojnu, musím bojovat,” říká. „V prosinci mám poměrně hodně vystoupení a koncertů, včetně toho nejdůležitějšího 15. prosince v Hybernii, který bude swingový,” vypočítala.

„Ale snad budu mít chvíli i na to pečení, přípravy. Ale rozhodně si udělám čas na nákup dárků, neboť už vím, co všechno moji kluci chtějí,” svěřila. Protože má tzv. tři muže v chalupě, bude se muset hodně ohánět v kuchyni, aby je nasytila.

„Myslím, že to teprve přijde. Kluci jsou ještě malí, ale obávám se, že za pár let to nebudou dvě šišky knedlíků, ale šest. Kapr nám zatím také stačí jenom jeden, protože to máme trošku pestřejší s rybí polévkou, zelňačkou a řízky,” vysvětlila.

Ilona si velmi potrpí i na vánoční výzdobu. „Každou neděli samozřejmě pálíme adventní svíčky a snažím se dodržovat i jisté vánoční tradice. Míváme ozdobený živý stromeček, krájíme jablíčka, pouštíme skořápky, pouštíme si koledy. Dodržuji to, protože chci, aby dál v těch tradicích kráčeli i moji kluci. Ten čas mi vůbec přijde pohádkový a chci si ho zkrášlit i sama pro sebe,” uzavřela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám