Hlavní obsah

Gabriela Bártová s Noidem se těší na Vánoce s rodinou

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Původně věřili, že vánoční svátky už stráví jako rodina v novém. Ale zatím to tak nevypadá, takže už druhé Vánoce s dcerkou Terezkou stráví Václav Noid Bárta s manželkou Gabrielou v domě v Uhříněvsi, kde bydlí společně s jeho maminkou a bratrem s rodinou.

Foto: Michaela Feureislová, Novinky

Gabriela Bártová

Článek

„Budeme si muset počkat ještě tak měsíc, než bude. Ale nijak nás to netrápí. Stěhování těsně před Vánocemi by stejně bylo takové hektické a mají to být svátky pohody,” myslí si Gabriela Bártová.

„Tentokrát už bude Terezka víc vnímat, loni byla přece jen malé dvouměsíční miminko, takže letos budou dárky rozhodně hlavně o ní. A já a dárky? Mám ráda příjemná překvapení. Já sama taky nejdu do obchodu a nekoupím Vaškovi tričko nebo kalhoty, ale pozorně poslouchám a pak vyberu něco, co by si přál. A sama se taky snažím naznačovat. Nerada pak předstírám, že se mi něco líbí a pak to dotyčný musí jít vyměnit,” svěřila.

Jaký dostala od manžela nejkrásnější dárek? „Byl to vůbec ten první. Dal mi náramek, kterým se mi naprosto trefil do vkusu. Pořád jsem ho nosila a nedávno se mi rozbil. Zrovna je v opravě, nikdy bych se s ním nechtěla rozloučit,” vyprávěla.

Na Vánoce chtějí navštívit i všechny blízké. „Objedeme všechny babičky a další příbuzné. Já nebudu mít tolik práce, jen se chystám jako každoročně péct s maminkou cukroví,” pokračovala. A prozradila také, že jednu vánoční tradici už od svatby nedrží. „Vždycky jsem házela botou, jestli půjdu z domu. To už teď nemusím,” smála se.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám