Hlavní obsah

Během vánočních svátků Kateřina Kornová hodlá hřešit

Novinky, Jiří Čeladník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za posledních několik měsíců se podařilo Kateřině Kornové zhubnout neuvěřitelných třicet kilogramů. Blížící se svátky tedy mohou být pro bývalou modelku milující jídlo poměrně nepříjemným obdobím. Bude se omezovat, nebo si klidně zahřeší?

Kateřina Kornová si bude o Vánocích užívat Video: Novinky

 
Článek

„Vánoce zařadím do období, kdy si budu moci užít, a pak se zase vrátím do svého starého režimu,” nechala se slyšet Kornová během návštěvy módní přehlídky své kamarádky Tatiany Kovaříkové.

Bývalá manželka Jiřího Korna, která má se zpěvákem dvě děti, se na dobu adventu velmi těší. S nadšením si zdobí byt, ale speciální zvyky se v její domácnosti nijak zvlášť nedodržují. Zvláštnosti se projevují spíše ve skladbě jídla.

„Na Štědrý den jíme hubanec. Je to jídlo z kraje mého tatínka, z Podorlických hor. Není to úplně kuba, je to taková houbová nádivka. Tu dělám každý rok podle receptu mé babičky,” prozradila Kateřina Kornová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám