Hlavní obsah

Ivana Jirešová bude trávit Vánoce i s manželem, který se od ní odstěhoval

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka Ivana Jirešová má desetiletou dceru Sofii ve střídavé péči s bývalým partnerem. Střídají se o ni i o Vánocích. Letos na Ivanu vyjde ten opravdový Štědrý den, a i když se rozešla se svým manželem, u štědrovečerního stolu s ní a s dcerou prý možná bude.

Ivana Jirešová shání dárky podle seznamu Video: Novinky

 
Článek

„Letos na mne Sofinka vyjde, takže se moc těším,” řekla nám Ivana. „Ale my to máme tak, že když nám to spolu nevyjde na ten správný termín, tak se všechno posune o tři dny. Jinak dělám všechno, jako by se nic nestalo. Jako by 27. prosince bylo 24.,” vysvětlila.

„Do Prahy přijede moje rodina z Písku, už u nás byli loni. To jsem vlastně poprvé dělala Vánoce u sebe v domku. S vařením mi sice pomáhala maminka, ale všechnu výzdobu jsem měla poprvé na starosti já. Doposud jsme totiž vždy Vánoce se Sofinkou trávily u mých rodičů v Písku,” prozradila Jirešová, že už je konečně velká holka.

A jak to bude s jejím manželem Viktorem Dykem, který se ze společné domácnosti odstěhoval? „Řekla bych, že nás třeba navštíví. Máme dobré vztahy, opravdu zůstáváme přáteli, takže budeme všichni u jednoho stolu,” myslí si.

Pohovořila i o vánočních tradicích. „Teprve si je vytváříme. Loni jsme vyrazili na krásnou procházku do Jevan. Byl sice mráz, ale bylo to příjemné, a zakončili jsme to v takové domácké hospůdce a dali jsme si punč,” vyprávěla. Dárky už Ivana shání od března. „Sofinka už zjistila, že Ježíšek dárky nenosí, takže máme seznamy, i když něco samozřejmě nakoupím spontánně,” uzavřela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám