Hlavní obsah

Iva Pazderková: Vánoční bramborový salát můžu po kilech

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Iva Pazderková má postavu, kterou jí mnohé ženy závidí. V jídle se ale příliš neomezuje, spíše naopak. Sama se považuje za velkého žrouta, který jídlo miluje. Proto si ani o Vánocích nic neodpírá. Vše ale vyvažuje pravidelným pohybem a naplňuje své životní motto „Kdo má pekáč, může mekáč”.

Foto: archív Ivy Pazderkové

Iva Pazderková

Článek

„Svátky se na mně příliš negativně neprojevují. Během celého roku totiž pravidelně sportuji, a tak nemám se spalováním rychlých cukrů žádné problémy," vysvětluje v rámci projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou Iva Pazderková.

Proto si i vánoční hodování doslova užívá. „Jsem sice vegetariánka, ale třeba vánoční bramborový salát můžu po kilech. Když ale dodržujete celoroční disciplínu a navíc si aktivní pohyb užíváte, nemusíte se bát," dodává.

„Sport je moje droga. Nejvíc mám ráda běhání. Je to nejlevnější varianta pohybu, která je zároveň velmi nenáročná. Nikdo se tak nemůže vymlouvat na nedostatek času. Ani já, a to už o tom něco vím," žertuje Iva.

Kromě běhu má ráda i další sporty, jako je tenis nebo ping pong, který hraje se svou trenérkou. Prý je to velká dřina. Nemůže si vynachválit také návštěvy posilovny ... a samozřejmě nesmíme zapomenout ani na lásku. Těm, co se neradi zapotí, radí Iva procházky zimní krajinou se svařeným vínem jako vrcholovou prémií.

Navzdory náročnému pracovnímu programu se snaží stravovat zdravě. Farmářské

a biopotraviny jsou pro ni běžnou součástí jídelníčku. Za větší dietní prohřešek považuje fakt, že nezvládá snídat. Snaží se to ale vynahradit zdravými svačinkami ve formě müsli tyčinek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám