Hlavní obsah

Jada Pinkettová Smithová Vánoce proplakala

Los Angeles

Herečka Jada Pinkettová Smithová byla jednou z těch, které letos o Vánocích dostaly tzv. danajský dar. Manželka hollywoodského svalovce Willa Smithe totiž dostala krabici s fotkami svého otce, který ji a její matku opustil. Ona ho tak téměř neznala a snímky ji uvrhly do deprese a nehezkých vzpomínek na dětství, kdy absencí mužského rodiče velmi trpěla. Třiačtyřicetiletá herečka tak přiznala, že Vánoce doslova proplakala.

Foto: Profimedia.cz

Jada Pinkettová Smithová s manželem Willem Smithem a dětmi.

Článek

Jadin otec Robsol Pinkett mladší zemřel před čtyřmi roky. Ona ho téměř neznala, neboť s ním nežila.

„O těchto Vánocích jsem dostala krabici starých fotografií mého zesnulého otce jako dárek od mých dvou přátel z dětství. Byla jsem zahlcena smutkem kvůli muži, s nímž jsem neměla žádný vztah, protože mě nevychovával. Smutek se změnil v mučivou bolest jen proto, že jsem bojovala… bojovala s tím, abych nic necítila,” napsala Jada o Božím hodu vánočním na sociální síti.

„Pak jsem se vzdala, byla jsem zahlcena emocí a strávila zbytek dne v slzách,“ dodala herečka.

Dárek ji prý nejdříve naštval, ale pak jí pomohl pochopit, že je s otcem aspoň takto stále propojená. Jada má s manželem Willem čtrnáctiletou Willow a šestnáctiletého Jadena.

Reklama

Související témata:

Související články

Vánoční reklama umí i dojmout

Vánoční reklamy se opět objevují v televizích, rádiích, časopisech a obchodech. Jejich tvůrci se vždy snaží zaujmout. Jak dalece se jim to daří, je ale...

Výběr článků

Načítám