Hlavní obsah

Jiří Menzel dává své ženě praktické dárky

Novinky, Jiří Čeladník

Ve věku, kdy si jeho vrstevníci užívají roli dědečka, či dokonce pradědečka, se Jiří Menzel těší z úlohy otce. Právě díky přítomnosti dcery své manželky prožívá Jiří Menzel vánoční svátky o to radostněji.

Jiří Menzel nerad kupuje nepraktické dárkyVideo: Novinky

 
Článek

„Když jsem byl malé dítě, tak jsem to vnímal jinak, a teď, když je tu malé dítě, tak to zase vnímám jinak. Je to hezký," uvedl Menzel. „Budeme s Andulkou. Má hromadu příznivců, a tak bude zase velká hromada hraček a budeme to slavit všichni dohromady," popsal oscarový režisér, jak stráví konec prosince.

Foto: Michaela Feuereislová

S Jiřím Menzelem jsem si povídali u příležitosti křtu papírového betléma, ve kterém se stal jednou z postav.

Menzel má osobitý přístup k nakupování dárků. „Nerad dávám dárky jen tak. Snažím se dát vždycky něco užitečného. Co se týče Andulky, tak tam je opravdu složité něco vymyslet, protože ona už má všechno."

Menzel prý naděluje svým blízkým užitečné věci a jeho manželka prý dostává samé praktické dary. „Dostala ode mě elektrický kartáček na zuby, to byl první dárek, který jsem jí dal," nechal se slyšet filmař a dále prozradil, co jeho manželka Olga pod stromečkem nejspíš objeví: „Já nevím, co potřebuje, nejspíš jí koupím novej mobil."

Reklama

Související témata:

Související články

Jiří Adamec bude trávit Vánoce v Alpách

Režisér Jiří Adamec bude mít letos velmi netradiční Vánoce. S rodinou bude Štědrý den trávit v Alpách. S manželkou Janou Adamcovou a dětmi se už nemohou...

Lucia Šoralová bude mít punkové Vánoce

Zpěvačka Lucia Šoralová prý bude mít punkové Vánoce. K dceři Rebece letos v září přibyl syn Ondřej a Lucia tak vůbec nic nestíhá. Dárky proto bude nakupovat na...

Výběr článků

Načítám