Hlavní obsah

Jiří Mádl shání dárky až na Štědrý den

Novinky, David Zápal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V některých věcech jsou si muži podobní jako vejce vejci. Údajní pánové tvorstva třeba hodně často nakupují vánoční dárky až na poslední chvíli. Nejinak to má i herec Jiří Mádl.

Foto: Jan Handrejch, Novinky

Jiří Mádl

Článek

„Vánoce budu trávit doma v Českých Budějovicích s rodinou. A úplně klasicky. Čeká nás rybí polévka, kapr se salátem, cukroví a pohádky,“ řekl Novinkám Mádl, který nejvíc oceňuje, že může domů přijet až na poslední chvíli a předvánoční úklid i zdobení stromečku za něj vždy nějak záhadně zvládne sám Ježíšek.

Herec, který se do povědomí diváků nejdřív dostal přes komedie pro puberťáky, dávno jej však vnímají jako hotového a charakterního herce, již několik let žije s herečkou Evou Josefíkovou. Nejkrásnější svátky roku však zatím tráví odděleně.

Přítelkyně už ho ale ovlivnila v nakupování dárků. „Sháním je na poslední chvíli. Klidně i na Štědrý den vyběhnu a někde něco rychle lovím. V tom jsem hodně špatný. Něco se ale změnilo. Dřív jsem lidem kolem sebe dával spíš dárky podle toho, co se jim líbí. Evička mě naučila, že by to mělo být něco, co vystihuje ty obdarované, abych dokázal, jak dobře je znám. Nějaká praktičnost jde stranou, hlavní je, aby měli radost,“ dodává Jiří Mádl.

Těší se prý i na štědrovečerního kubu, na kterého si jeho rodina potrpí, a na půlnoční mši, při níž se každý rok potkává s bývalými spolužáky z biskupského gymnázia.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám