Hlavní obsah

Působíte svými dárky rádi pozdvižení? Zkuste naše tipy

Novinky, nes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snad každý to někdy zažil. Rodina sedí kolem stromku, všichni zápolí se stužkami na dárečcích a tu někdo rozbalí předmět, nad nímž údivem zkoprní. Zatímco někteří lidé se takovému druhu dárku snaží vyhýbat a druhé šetří, jak jen mohou, jiní si právě v těchto překvapeních libují. Patříte-li do druhé skupiny, možná pro vás máme inspiraci.

Foto: Authentics

Praktickým doplňkem do bytu, kde se bojuje s nedostatkem místa, je věšák Wardrope. Na 3 m dlouhém lanku zakončeném závažím jsou čtyři keramické háčky ve tvaru Y. Prodává se několik barevných variant. Cena věšáku je 2217 Kč.

Článek

Některými dárky možná nevyrazíte dech, ale pobavení a úsměv na tváři ostatních, nepostižených členů rodiny, určitě vyloudíte.

Foto: Megadárky.cz

Také vaše partnerka zobe nejrůznější cereálie místo toho, aby se pořádně najedla? Zkuste ji potěšit dávkovačem na tyto sypané dobroty. S ním ji můžete bez starostí ponechat i několik dní samotnou, zatímco se vydáte třeba na služební cestu.

Foto: Beurer

Posedlost žen vlastní hmotností je pověstná. Mnoho z nich se ovšem nespokojí jen s vágním odpovědí Ale to víš, že nejsi tlustá a pídí se po podrobných informacích. Kde přesně a jak moc se eventuální faldík vyskytuje či nevyskytuje.

Foto: Kärcher

Posedlost žen vlastní hmotností je pověstná. Mnoho z nich se ovšem nespokojí jen s vágním odpovědí Ale to víš, že nejsi tlustá a pídí se po podrobných informacích. Kde přesně a jak moc se eventuální faldík vyskytuje či nevyskytuje.

Foto: Bauhaus

Rádi byste se letos s nějakým dárkem skutečně blýskli? A myslíte, že to asi těžko půjde s novým sedátkem na WC? Omyl! Pokud překvapíte své blízké modelem, jehož víko zdobí na 44 kamenů Swarovski.

Foto: Narex

Některé ženy mají nepříjemnou tendenci svým partnerům neustále radit, a to i v činnostech, které nejsou tak úplně z jejich oboru. Není nad to věnovat jim nářadí v jejich oblíbené barvě a ve vhodný okamžik na něj poukázat se slovy Mamko, ukaž mi to....

Foto: Megadárky.cz

Jestli vás už také nudí ty mdlé, nejhůře květované sprchové závěsy, které visí v každé domácnosti, je nejvyšší čas interiér vaší koupelny poněkud zdramatizovat. A proč nečerpat přímo u mistra napětí, velkého Alfréda Hitchcocka?

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Aby vánoční hvězda co nejdéle vydržela

Vánoční hvězda neboli také poinsettie tradičně patří k vánoční výzdobě interiéru. Ne všichni ale o tuto květinu správně pečují a tak se často stává, že velmi...

Výběr článků

Načítám