Hlavní obsah

Jiří Adamec bude trávit Vánoce v Alpách

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Režisér Jiří Adamec bude mít letos velmi netradiční Vánoce. S rodinou bude Štědrý den trávit v Alpách. S manželkou Janou Adamcovou a dětmi se už nemohou dočkat.

Netradiční Vánoce u AdamcůVideo: Novinky

 
Článek

„Celá rodina jsme se rozhodli, že si užijeme experiment. Odjedeme šest dní před Vánoci do Alp a Štědrý den strávíme v krásném prostředí alpského hotelu,” prozradil Novinkám režisér Adamec.

„Chceme si to vyzkoušet a uvidíme. Bude to bez shonu, vaření, uklízení, zařizování. Zkusila si to v minulosti moje neteř a strašně si to pochvalovala. Letos jedeme s ní a další částí rodiny,” vysvětluje režisér.

Večeřet se bude určitě ryba s bramborovým salátem a dárky se rozdají po večeři. „Dárky bychom měli vézt sebou. Budou se rozdávat jako doma,” uzavřel.

Reklama

Související témata:

Související články

Daniel Hůlka nemá Vánoce rád

Zpěvák Daniel Hůlka nikdy nevynechá vánoční večírek divadla Broadway, kde všichni společně oslavují a domů si odnášejí kapry a vánočky. Přesto ale k Vánocům...

Výběr článků

Načítám