Hlavní obsah

Vodafone nabídne před Vánocemi zdarma neomezený internet navíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mobilní operátor Vodafone před Vánocemi nabídne internetové připojení bez limitu objemu stahovaných dat. Nabídka bezplatného využití služby „Data nad rámec balíčku” bude platit do 15. ledna. Uvedli to zástupci společnosti.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Někteří klienti nevyužívají všechna data, která mají v rámci svého tarifu k dispozici. Existují také zákazníci, kteří se blíží vyčerpání svého měsíčního objemu a zbytečně omezují surfování, aby ho nepřekročili. Těm všem chceme dát možnost vyzkoušet si během vánočního období neomezené surfování zdarma,” uvedl viceprezident pro nefiremní zákazníky Petr Dvořák.

Právě služba Data nad rámec balíčku je ale některým uživatelům trnem v oku. Operátor ji totiž aktivuje zákazníkům automaticky. Pokud neběží vánoční akce, po překročení limitu tak zákazníci zaplatí 49 Kč. Případem se již zabývá také Český telekomunikační úřad. [celá zpráva]

Vedle neomezených dat bude Vodafone před Vánocemi nabízet věrným zákazníkům chytré mobilní telefony s LTE s počáteční platbou od jedné koruny.

Využití datových tarifů Vodafonu se pohybuje kolem 25 procent. Téměř dvě pětiny zákazníků mají chytrý mobilní telefon.

Vodafone pokrývá rychlým mobilním internetem LTE nebo 3G 95 procent populace, respektive 82 procent území, a do poloviny příštího roku chce technologii LTE rozšířit do všech tuzemských měst. LTE v síti Vodafonu dosahuje až teoretických 225 Mbit/s. Za osm měsíců se datový provoz v síti LTE zvýšil o 265 procent.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám