Hlavní obsah

Tereza Mátlová nakupuje vánoční dárky pro pět sester už v létě

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Tereza Mátlová je ze šesti sester, takže když se má na Vánoce sejít celá rodina, je to pořádný masakr. Ale ráda si užívá i chvil v nejužší rodině, hlavně díky malé dceři Emilce, která pořád věří na Ježíška.

Jak prožívá Vánoce Tereza Mátlová Video: Novinky

 
Článek

Jak to tedy u Terezy na Vánoce vypadá? „Je to tak, že na Štědrý den a večer jsme všichni se svými rodinami, které jsme založili, a pak, na Boží hod, se snažíme být všichni pohromadě. Je nás hodně,” řekla Mátlová.

„Ale čím víc se nás sejde, tím víc je to na nervy. Musíte to brát zlehka, protože jinak je to šílený blázinec. Mám pět sester, ty mají svoje partnery, děti. Nikdy jsem vlastně nepočítala, kolik nás dohromady je,” dodala.

„Všichni jsme ale hrozně benevolentní. Když někdo nemůže, neděláme z toho vědu. Všichni většinou přijít chtějí. A pak jen zjišťujeme, kdo s kým přijde. Je součástí vánočních překvapení, jestli si některá ze sester našla nového partnera,” smála se.

Navzájem si kupují i dárky. „Je to docela náročné vybrat pro každého to správné, ale já už mám většinou všechno hotové v létě. Mám doma skříň, kam všechno průběžně ukládám, a pak už mi zbude jenom balení. Podzim a zima jsou pro mne největší sezóna a nechtěla bych být ve stresu. Jsem prostě paní připravená,” dodala.

Reklama

Související témata:

Související články

Češi si oblíbili Vánoce na pláži

Kdo netráví vánoční svátky doma s rodinou u mísy plné cukroví, vyráží obvykle lyžovat na zasněžené horské svahy nebo se sluní v teple na pláži. Oblíbené...

Výběr článků

Načítám