Hlavní obsah

Rodina Kamily Nývltové obskakuje na Vánoce jejího přítele jako krále

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Kamila Nývltová s tanečníkem Tomášem Smičkou stráví již třetí společné Vánoce. Sami ale doma zatím, dokud nemají děti, nebývají. Navštěvují navzájem svoje rodiny. Na Štědrý den jsou ale u Kamiliny rodiny a vypadá to, že se na tom nic nezmění.

Jak tráví Vánoce Kamila Nývltová a Tomáš Smička Video: Novinky

 
Článek

Právě objíždění rodiny je zatím jejich jedinou společnou vánoční tradicí. „Je nás hrozně moc. A Tomáš už byl dvakrát o Vánocích u našich i na Štědrý den, tak uvidíme, jestli to letos změníme,” přemýšlí Kamila. „Asi by to bylo spravedlivé, ale ještě uvidíme,” dodal Tomáš.

„Tom má moji rodinu rád a tak máme doma takové ty pravé Vánoce. Cukroví, dárky, Ježíšek, zpíváme koledy,” vychvalovala jejich rodinné Vánoce Kamila. „Mají mne rádi, obskakují mne, mám se tam jako král. Postarají se o mě, nemusím nic dělat,” souhlasil Tomáš.

Dárky má u nich na starosti Kamila. „Tom nemá moc času, jak pořád někde tančí. Je vytíženější než já. Takže vybírám já a zeptám se ho, zda souhlasí. Ale i on má dobré nápady. Snažíme se to skloubit, abychom se na tom podíleli oba,” upřesnila zpěvačka.

Ta má na starosti i pečení vánočního cukroví. „Ale já ho umím zase úžasně jíst,” smál se Tomáš. „V tom je opravdu přeborník a navíc to na něm není vůbec vidět. Snědl by cokoliv. Ale doufám, že jsem ještě nikdy neuvařila tak, aby to snědl jen proto, aby mne potěšil,” dodala Nývltová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám