Hlavní obsah

Jitka Asterová poprvé stráví Vánoce s novým přítelem

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečku Jitku Asterovou čekají po dlouhé době, kdy trávila svátky pouze s rodinou, Vánoce s partnerem. Dokonce pozná konečně i jeho rodiče, z čehož má trochu obavy. Jelikož je přítel o dost mladší, také jeho rodiče jsou jen o málo starší než ona sama, a tak má ze setkání trému.

Vánoce Jitky Asterové budou seznamovacíVideo: Novinky

 
Článek

„Strašně se těším. Bude to tak trochu zase nové, protože už hodně dlouho jsem na Vánoce s někým nebyla. Bývala jsem s dcerou a se synem, a když už jsem nějakého přítele měla, nebylo to až tak žhavé, abych ho pozvala na kapra,” svěřila se Asterová.

Rodiče svého přítele Jitka zatím nezná, i když o sobě navzájem vědí. „Na ty Vánoce to bude právě poprvé. Bylo mi to oznámeno poměrně nedávno, takže jsem ráda, že i on to se mnou myslí takhle vážně. Trošku jsem nervózní z toho, jak mne přijme jeho maminka, která není o moc starší než já. Mám trému a je jedno, jestli je člověku dvacet, třicet nebo padesát,” přiznala obavy herečka.

A jaké budou Vánoce doma u Jitky? „Bude tam moje maminka, bratr s rodinou, moje děti. A maminka se hlavně těší, že tam i já budu mít partnera, nejen můj bratr. Myslím, že to budou hezké Vánoce,” uzavřela.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám