Hlavní obsah

Nepostradatelné zimní doplňky

Novinky, Eva Dvořáková

Zima se pomalu hlásí o slovo. A tak nám všem nezbývá nic jiného, než se začít pomalu ale jistě zachumlávat do teplých doplňků. Jaké by vám letos neměly chybět? V módě jsou kožešiny, ale i kdysi velmi oblíbená ponča.

Foto: Archiv firem

Nepodceňte chladné počasí a vyzbrojte se nepostradatelnými hřejivými nezbytnostmi. Stylové pončo s.Oliver, 999 Kč. Rukavičky Mango, 799 Kč. Čepice Dakine, info o ceně v obchodě. Nadkolenky Lindex, 249 Kč.

Článek

Šátky a šály, které jsme měli v létě a na jaře jen na ozdobu, střídají vlněné šály, zateplené kšiltovky a barety, huňaté čepice, hučky, rukavice, svetry a ponča. Na horách už místy i sněží, proto když pojedete na víkend zrovna tam, asi byste neměli podcenit přípravu a do tašky přibalit i kožené nebo pletené rukavice.

Foto: Archiv firem

Zleva: S falešou kožešinou a šedé se vzorem, Orsay, info o ceně v obchodě. S puntíky, Femi Pleasure, 589 Kč. Růžové, Topshop, 875 Kč. S liškami, C&A, 125 Kč. Rukavice na dotykový dispej, Bonami, 229 Kč.

Umělé kožíšky a ponča

Pokud vás nebaví klasická šála, zkuste místo ní u krku upnout falešnou kožešinu, nebo si hrajte se vzory a kupte si barevný „tunel“ na krk. Jestliže vám v nabídce obchodu chybí pořádně dlouhá šála s velkými oky, poproste babičku, maminku, nebo známou. Jestli si ale rozumíte s pletacími jehlicemi, dejte se do práce.

Letos je velmi trendy pončo. Vyberte si z množství střihů, délek i vzorů a zařaďte ho do svého šatníku. Oblékněte jej na svetr. Nezapomeňte, hlavní je brát módu s humorem, proto se nebojte veselých, kolikrát až infantilních doplňků.

Foto: Archiv firem

Vesta F&F, 899 Kč. Čepice C&A, 198 Kč. Límes z falešné kožešiny Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Rukavice C&A, 198 Kč.

Foto: Archiv firem

Zleva: Černé pončo na modelce, Topshop, 980 Kč. Černo bílé, Esprit, 2799 Kč. S kohoutí stopou, C&A, 984 Kč. Šedé, H&M, 899 Kč.

Čepice a kulichy

Ani čepice už dávno není ostuda nosit. Dnes se považuje za téměř nepostradatelný módní doplněk, a to hlavně v mladistvé módě.

Ale nezapomnělo se ani na kdysi velmi populární čelenky. Alternativ pokrývek hlavy je doopravdy nespočet, stačí si jen vybrat, zda preferujete klasiku, nebo například prahnete po čepici s ušima, barevnou bambulí či zvířecím vzorem.

Foto: Archiv firem

Vesta, Esprit, 2299 Kč. Šála, Lindex, 499 Kč. Čelenka, H&M, 179 Kč. Rukavice, Orsay, info o ceně v obchodě.

Foto: Archiv firem

Zleva: S černou bambulí, C&A, 698 Kč. Červený a s růžovou bambulí Dakine, info o ceně v obchodě. S fialkovou bambulí, s.Oliver, 649 Kč. S barevnými sklíčky, F&F, 279 Kč. Se srdíčky, Dakine, info o ceně v obchodě.

Foto: Archiv firem

Zleva: H&M 249 Kč. Answear 129 Kč. F&F 279 Kč. Femi Pleasure 929 Kč.

Vestičky, termohrnky, veselé rukavice

Hřejivým zimním doplňkem mohou být ale i huňaté vesty s kožíškem, teplé svetry, nebo zateplené silonky. Mnoho žen trápí nedokrvování končetin, proto v zimě nedají dopustit na teplé ponožky či nadkolenky. Nepostradatelnou součástí zimy jsou každopádně teplé boty s bytelnou podrážkou.

Potrpíte si na čerstvou, domácí kávu? Pokud ráno nestíháte, pořiďte si kvalitní termohrnek, do kterého si připravíte své oblíbené kafe, případně čaj.

Foto: Archiv firem

Vesta New Yorker, 799 Kč. Ponožky Happy Socks, 219 Kč. Tenisky Converse, 2990 Kč. Čepice s rohy Lindex, 599 Kč.

Foto: Archiv firem

Vyteplená mikina New Yorker, 899 Kč. Čepice s oušky H&M, 249 Kč. Rukávník Answear, 299 Kč. Šála New Yorker, 349 Kč.

Foto: Archiv firem

Rukavice s kočkou, H&M, 299 Kč. Termoska na čaj či kávu, Zoot, 559 Kč. Rukavice s nápisem, Asos, 175 Kč.

Foto: Archiv firem

Vesta, Zoot, 1049 Kč. Medvědí čepice, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Kožené boty s kožíškem, Converse, 2390 Kč. Klapky na uši, s.Oliver, 549 Kč.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám