Hlavní obsah

Romantické Vánoce Ilony Csákové: Pro stromek posílá manžela do vlastního lesa

Novinky, Jiří Nedvídek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Ilona Csáková je maminkou na plný úvazek a rodina je pro ni v posledních letech na prvním místě. Svědomitě se připravuje i na Vánoce ve svém domě v Soběšicích. Loni poprvé pekla cukroví a letos znovu neodolala.

Foto: Lenka Hatašová

Ilona Csáková se syny Danielem a Dominikem

Článek

„Nejsem bůhvíjaká pekařka. Stačí mi pár druhů. Více než konzumaci si užívám ten proces. Kluci mi pomáhají vykrajovat, protože je to baví, děláme spolu těsto a po domě se pak line ta úžasná vůně,“ popsala Ilona, která během letoška shodila dvacet poporodních kil a u štědrovečerní tabule se bude prý držet zkrátka.

Důkazem, že Vánoce začala známá zpěvačka více prožívat až s dvěma syny, je prý i vánoční výzdoba.

„Dříve jsem to moc neprožívala. Teď mě strašně baví zdobit dům a vytvářet tu předvánoční atmosféru. Nakupovat ozdoby jsem začala už v listopadu. Jen stromeček má u nás na starosti hlava rodiny. Vyšlu tátu do přírody. Stejně jako v minulých letech budeme mít třímetrovou borovičku z našeho vlastního lesa,“ dodává zpěvačka.

Reklama

Související články

Zpěvačka Lenny koledy nemusí

Zpěvačka Lenny studuje od října hudební skladbu v Londýně. Na svátky se ale chystá vrátit do Čech, aby je strávila se svými rodiči - zpěvačkou Lenkou Filipovou...

Výběr článků

Načítám