Hlavní obsah

Osmiletá dcera Ivany Jirešové stále věří na Ježíška

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka Ivana Jirešová své osmileté dceři Sofii stále neprozradila, kdo opravdu nosí dárky pod stromeček. Ivana si ale myslí, že to Sofinka dávno ví, ale hraje před rodiči divadlo.

Ivana Jirešová nakupuje vánoční dárky s předstihemVideo: Novinky

 
Článek

Ivana Jirešová se těší na Vánoce, které bude trávit s manželem Viktorem Dykem a dcerou Sofinkou. Tu má ve střídavé péči s bývalým partnerem Ondřejem. Štědrý den ale bude roztomilá holčička trávit s maminkou.

„Už začínám syslit dárky. Všechno kupuji tak dva měsíce dopředu, začínám v říjnu. Pro manžela zatím o dárku ani nepřemýšlím, od něj si nechám ráda něco koupit,” směje se Jirešová. „První na řadě jsou vždycky Sofinka a rodiče. Pro Viktora to není těžké, je vděčný za všechno,” upřesňuje herečka.

Její dcera Sofinka stále dostává dárky od Ježíška. „Sofinka už podle mě ví, jak to je, ale hraje to na nás. Zatím jsme jí neřekli, že Ježíšek neexistuje. Ale co vím i od kamarádek, ve škole si to děti vždycky řeknou,” dodala populární herečka.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám