Hlavní obsah

Jitka Válková se o Vánocích bojí kil navíc

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká Miss a zpěvačka Jitka Válková si jako správná modelka musí držet linii. A i na Vánoce se chce hlídat. Proto sama peče dietní cukroví. A její přítel Mirek Cipra je za to rád.

Vánoce u Jitky VálkovéVideo: Novinky

 
Článek

Jitka Válková miluje pečení cukroví, ale sama se mu raději vyhýbá. Stejně tak její přítel Mirek Cipra, který dokonce pracoval jako výživový poradce. „Předminulý rok jsem pekla třináct druhů cukroví a pak se vyhazovalo. Nikdo ho nejedl,” přiznala Novinkám Válková.

„Cukroví odmítám jíst, pak to rozdáváme. Chceme oba držet linii. Jitka je skvělá kuchařka, výborně peče, ale kdo si má pak stoupat na váhu,” usmívá se Jitčin přítel Mirek Cipra.

Válková se proto naučila péct dietní cukroví. „Dělám teď cukroví z medu a celozrnné mouky, aby bylo dietní. Dávám tam také minimum třtinového cukru,” dodává Jitka.

Reklama

Související témata:

Související články

Marie Rottrová si užívá rodinné Vánoce

Zpěvačka Marie Rottrová miluje, když je na Vánoce celá rodina spolu. Na Štědrý večer se jich u stolu sejde dvanáct. A přípravu večeře mají ženy v rodině...

Výběr článků

Načítám