Hlavní obsah

Lucie Borhyová prožije první Vánoce se svým přítelem

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátorka Lucie Borhyová si užije první Vánoce se svým mladším přítelem Michalem Hrdličkou. Trávit je budou společně s jejím synem Lucasem v bytě moderátorky.

Lucie Borhyová bude trávit první Vánoce se svým přítelem Michalem Hrdličkou Video: Novinky

 
Článek

„Budou to první společné Vánoce. Budeme doma se synem Lucasem. Chtěli bychom být oba se svými rodiči, ale nejde to udělat. Oba máme velkou rodinu. Když budeme u Míšových rodičů, bude to líto těm mým a naopak,” vysvětluje moderátorka.

Spojit obě rodiny je prý nereálné. „Znají se, rozumí si. Nebyl by problém to spojit. Ale bylo by nás opravdu moc, to bychom rozbalovali dárky do rána,” vysvětluje.

Lucie zatím netuší, zda nebude na Štědrý den moderovat televizní noviny. Proto ani netuší, jak budou přípravy probíhat. „Mám úžasnou maminku. Když na mě vyjde služba, všechno připraví, a když mám volno, pomáhá mi se salátem, sama se do něj nepouštím. Na letošek ještě rozpis služeb nemám, proto zatím neplánuji,” dodala Borhyová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám