Hlavní obsah

Operní pěvkyně Andrea Kalivodová bude trávit první Vánoce se snoubencem

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Operní pěvkyně Andrea Kalivodová Vánoce až na jednu výjimku vždy trávila se svými rodiči. Letos si je užije se svým přítelem Radkem Tögelem, se kterým se před měsícem zasnoubili.

Andrea Kalivodová - všechny Vánoce byly krásnéVideo: Novinky

 
Článek

„S mými rodiči jsme byla vždycky, jen jednou jsem byla s tehdejším přítelem Ondřejem Kepkou. Letos se na Vánoce moc těším. Užijeme si je s mým přítelem a budou nádherné,” prozradila Kalivodová Novinkám.

Dárky pro nejbližší vybírá už několik týdnů. „Nakupuji od listopadu. Pro přítele mám spoustu nápadů, nic ale neprozradím,” říká.

A co by si naopak přála ona? „Zdraví, lásku a štěstí. Kdyby mi to mohl dát pod zářící strom, byla bych šťastná. To jsou nejdůležitější věci, ty se ale koupit nedají,” dodala.

Reklama

Související témata:

Související články

Proč Petra Janů vynechává Vánoce

Zpěvačka Petra Janů si na oslavy Vánoc nikdy moc nepotrpěla. „Atmosféra je pěkná, pokud se do toho nezaplete konzum,” tvrdí Petra s tím, že nejvíce si vánoční...

Děti Alice Bendové mají více ježíšků

Herečka Alice Bendová má dvě děti, šestiletého Vašíka a o dva roky mladší Aličku. A vždycky, když pro ně nakupuje vánoční dárky, má jasno v jejich počtu. „Musí...

Výběr článků

Načítám