Hlavní obsah

Marta Jandová oslaví první Vánoce s dcerou Maruškou

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Marta Jandová si letos poprvé užije Vánoce se svojí dcerou Maruškou, kterou porodila letos v srpnu. Novinkám prozradila, jak budou vypadat.

Pro Martu Jandovou je největším vánočním dárkem dceraVideo: Novinky

 
Článek

„Marušce bude skoro pět měsíců, má ráda světýlka. Jak všechno bude zářit, bude se jí to líbit,” řekla Novinkám Marta Jandová, která prý ten největší dárek k Vánocům dostala předčasně.

„Říkala jsem příteli, že si dám Marušku do balíčku s velkou mašlí a bude pod stromečkem. Dáme si jí znova k Vánocům, ona je největší dárek, co jsme kdy dostali,” říká něžně Marta.

Maruška se může těšit na to, že jí dárek zpěvačka vlastnoručně uplete. „Během těhotenství jsem začala plést, tak jí možná upletu hodně barevný overal. Maruška je tak malinká, že mi nemůže lhát, že se jí to líbí,” usmívá se zpěvačka.

A jak bude Štědrý den vypadat? „Jsme staromódní. Bude stromeček, večeře s rybí polévkou, kaprem, řízky a bramborovým salátem. Hezky se oblékneme. Budeme zpívat koledy, dívat se na pohádky. Na Štědrý den budeme my dva s partnerovým tatínkem, dorazí asi nevlastní sestra Eliška se svojí maminkou Martinou a její babičkou Maruškou. Bude nás spousta. Mně se to hrozně líbí, když se rodina schází. Moc se těším,” dodala Jandová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám