Hlavní obsah

Princ William si k Vánocům přeje PlayStation 4

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Pokud by chtěla vévodkyně Catherine z Cambridge, rozená Middletonová, udělat o Vánocích svému manželovi radost, měla by mu rychle koupit novou herní konzoli PlayStation 4. Princ William totiž přiznal, že po ní touží. Na hraní se však občas stává závislým, a to se jeho manželce nikterak nezamlouvá.

Článek

„Je to velmi návykové. Moc rád bych si sám jednu koupil, ale nejsem si jistý, jak by to vnímala moje manželka,“ postěžoval si William poté, co si hru společnosti Sony osobně vyzkoušel.

V ředitelství pro udělování cen BAFTA si zahrál Hamster World Domination, v níž se snažil zachránit princeznu. Jeho manželka by však měla doufat, že nebude v reálném životě stejný nešika. Princeznu totiž William nezachránil.

Ani další hra – Vacuum Panic – z něj nečiní skvělou partii pro život. Při uklízení domu, kde by měl hráč dosáhnout alespoň sedmdesáti procent, docela pohořel.

„Uklidil jsem na dvaapadesát procent. To není zrovna moc,“ komentoval princ vlastní výkon.

Reklama

Související témata:

Související články

Vánoční dárek za 40 miliónů

Nezapomenutelná jedenáctidenní cesta po třech kontinentech, na jejímž konci na vás čeká osobní briliant – to je nejdražší položka v tradičním vánočním...

Výběr článků

Načítám