Hlavní obsah

Operátoři lákají před Vánoci na slevy i dárky zdarma

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stejně jako každý rok i letos se operátoři předhánějí, kdo nabídne zajímavější vánoční benefity pro své zákazníky. Mezi lákadla patří zlevněné telefony a tablety, stejně tak si ale lidé budou moci vybrat levnější volání nebo internetové připojení a chybět nebudou ani dárky zdarma. Vyplývá to z informací tuzemských operátorů.

Foto: Profimedia.cz

Téměř dvě třetiny lidí si přejí rozbalit pod stromečkem mobilní telefon nebo tablet.

Článek

Telefónica bude před Vánoci propagovat svůj věrnostní program Extra, v rámci kterého nabídne možnost nakupovat se slevou ve více než 1000 partnerských prodejnách. Při nákupu vybraných telefonů nebo tabletů nabídne druhý telefon nebo tablet zdarma. Nabídka platí například pro Samsung Galaxy S4 nebo Galaxy 2 Tab, HTC Desire 601 či Nokia Lumia 520.

Uživatelé neomezených tarifů Red společnosti Vodafone získají slevu 200 Kč na pořízení dalšího paušálu pro partnera. Tarif "Red do sítě pro partnera" obsahuje neomezené volání a SMS v síti Vodafone, 130 minut na volání do ostatních sítí a 150 MB dat.

Pro ty, kdo si chtějí pořídit ke své SIM kartě druhou datovou kartu, připravil Vodafone datový tarif s názvem "Data za super cenu", se kterým zákazník získá 500 MB dat za 90 korun měsíčně. Pro firemní klienty operátor přichystal například slevu 500 či 1000 Kč podle výše měsíčního úvazku na chytré telefony nebo tablety.

Většina lidí si přeje nový mobil nebo tablet

T-Mobile se zaměří na využívání chytrých telefonů a tabletů. Kromě různých on-line služeb budou ve vánoční nabídce čtyři smartphony a dva tablety s celou řadou aplikací a her. Zařízení budou dostupná na splátky bez navýšení, s akontací jedna koruna a slevou 1000 Kč pro stávající klienty. Uživatelé předplacených karet získají za 30 Kč možnost volat celý den bezplatně do všech sítí.

Podle průzkumu agentury Ipsos pro O2 si téměř dvě třetiny lidí přejí rozbalit pod stromečkem mobilní telefon nebo tablet. Loni si to přála polovina dotazovaných. Kolem 40 procent plánuje mobilní zařízení pořídit svým blízkým, v loňském předvánočním období o tom uvažovala třetina.

Český mobilní trh je vysoce nasycený. Na 100 lidí připadá přes 130 SIM karet.

Reklama

Související témata:

Související články

Lákadla nejnovějších tabletů

Prakticky všichni přední výrobci přispěchali před Vánocemi na trh s novými tablety. Nabídka je opravdu rozmanitá, poradíme, jak se v ní vyznat a jak vybrat ten...

Výběr článků

Načítám