Hlavní obsah

Zpěvačka Míša Nosková stráví Vánoce s manželem, s nímž se rozvádí

Novinky, Saša Šeflová
Praha

Zpěvačka Michaela Nosková před pár měsíci oznámila rozchod s manželem Janem Horsákem, se kterým má tříletou dceru Elišku. A právě malá dcerka je důvodem, proč se spolu rozhodli strávit nejkrásnější svátky roku. Chtějí holčičce připravit krásné Vánoce.

Článek

Žádost o rozvod je přitom už dávno podána, takže je zvláštní, že se spolu manželé chystají předstírat idylu pod vánočním stromkem. „Byl to můj nápad. Myslela jsem při tom hlavně na Elišku. Nechci, aby i na svátky pendlovala mezi námi, jako to má spousta dětí a Ježíšek ji čekal u jednoho 24. prosince a u druhého třeba na Boží hod,” vysvětlila zpěvačka.

„Podle mne by bylo úplně ideální, kdybychom se takhle scházeli na všechny významné svátky, včetně Eliščiných narozenin. A i když momentálně, aspoň si myslím, ani jeden z nás nemáme vážnou známost, přála bych si, až k tomu dojde, abychom všichni společně vycházeli jako jedna velká rodina,” prozradila.

Dobré je, že se i přes různé konflikty, které si prožili v manželství, na rozchodu, péči o dceru i dělení majetku partneři dohodli v klidu a vyšli si vstříc. „Já jsem si pronajala byt v Praze, Honza zůstal zatím v našem domě, na který splácím hypotéku, ale ten budeme prodávat. Elišku mám u sebe já, ale tatínek tady je kdykoliv je potřeba. A k tomu, abychom už byli doopravdy rozvedení, zbývá jen to, aby se pohnul úřední šiml,” uzavřela.

Reklama

Související témata:

Související články

Děti Alice Bendové mají více ježíšků

Herečka Alice Bendová má dvě děti, šestiletého Vašíka a o dva roky mladší Aličku. A vždycky, když pro ně nakupuje vánoční dárky, má jasno v jejich počtu. „Musí...

Výběr článků

Načítám