Hlavní obsah

Děti Alice Bendové mají více ježíšků

Novinky, Saša Šeflová
Praha

Herečka Alice Bendová má dvě děti, šestiletého Vašíka a o dva roky mladší Aličku. A vždycky, když pro ně nakupuje vánoční dárky, má jasno v jejich počtu. „Musí jich být přesně stejně, dárky totiž rozbalují na přeskáčku,” vysvětlila. A i cenově jsou prý přibližně stejné.

Alice Bendová a její pojetí Vánoc Video: Novinky

 
Článek

Alice Bendová se začala pořádně radovat z Vánoc, až když se jí narodily děti. A zvlášť si to užívá od doby, kdy Vašík a Alička nejen roztrhají barevné obaly, ale dokážou dárečky náležitě ocenit. „U nás doma je to pořád tak, že děti věří na Ježíška, ale místo psaní dopisu dostaly katalog s hračkami, kde pro něj měly zakroužkovat, co by si přály,” vyprávěla Bendová.

Ovšem když si katalog po dětském kroužkování prohlédla, nestačila zírat. „To by byla doslova rána přes rozpočet. Ze šedesátistránkového katalogu se jim líbilo snad všechno,” smála se. Tedy s výjimkou panenek. Alička si na ně totiž na rozdíl od jiných děvčátek moc nepotrpí.

„Když už se děti pohádají pod stromkem o nějaký dárek, je to většinou autíčko, co dostal Vašík. Alička nemá ráda typicky holčičí hračky, baví ji leda krámečky nebo kuchyňky. Zato se jí moc líbí technika,” vysvětlila Alice.

Na drahé věci je podle ní ale času dost. „Jsou to opravdu ještě malé děti, takže jim nekupuji žádné mobilní telefony, tablety nebo iPody. Ten máme doma jeden a střídají se o něj. Kupodivu k hádkám nedochází, kdo ho popadne první, ten ho má,” smála se.

Vánoční svátky budou děti sice trávit většinou s ní, ale část samozřejmě i se svým otcem, Václavem Bendou, za něhož je Alice stále vdaná, i když už dva roky žije s jiným mužem. „Vždy se domluvíme tak, aby to dětem vyhovovalo. A ony jsou rády, že mají víc ježíšků,” uzavřela herečka.

Reklama

Související témata:

Související články

Horské hotely jsou na zimní svátky skoro plné

Milovníci zimních svátků strávených na českých horách si s rezervací míst musejí pospíšit – většina oblíbených destinací je už totiž vyprodaná. Tak tomu je...

Výběr článků

Načítám