Hlavní obsah

Zpěvačka Iva Frühlingová chce před Vánocemi utéct do ciziny

– Praha
Novinky, Saša Šeflová

Zpěvačka Iva Frühlingová už sice letos oslavila jednatřicáté narozeniny, ale stále v soukromém životě nemůže najít toho pravého. Snad právě proto hodně cestuje a na cestách hodlá strávit i vánoční svátky. „Možná je to ale trochu kontraproduktivní, při mém životním stylu na mne asi případní partneři frontu nečekají,” směje se trochu smutně.

Článek

Iva Frühlingová si vůbec rodinného života moc neužila. Už v patnácti odjela zkoušet štěstí do Francie, kde uspěla jak v původně plánovaném modelingu, tak v muzice. Do rodného Litvínova se vracela jen sporadicky.

Ale vánoční svátky se tam snaží trávit. I když letos to možná bude jinak. „Vánoce jsem poslední roky trávila většinou s mojí maminkou. Ale nevím, jestli to tak bude i letos. V plánu mám raději někam odcestovat. Líbil by se mi vánoční New York,” plánuje zpěvačka.

Na to, že by začala nakupovat dárky, také zatím nepomýšlí. „U mě je to vždy spíš otázkou náhody a intuice, než dlouhého plánování a psaní seznamů,” vysvětlila Frühlingová, že od července rozhodně nemá ve skříni dárečky pro své blízké. „A možná je letos dovezu až dodatečně, z toho New Yorku,” smála se.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám