Hlavní obsah

Uršula Kluková vzpomíná na Vánoce strávené v hospodě

Novinky, David Zápal
Praha

Věčně rozesmátá herečka Uršula Kluková, která se nyní pravidelně objevuje v seriálu Doktoři z Počátků, až do Vánoc nebude tušit, s kým je bude trávit. „Pokaždé je to u mě jiné,“ přiznává.

Uršula Kluková na Vánoce sama nebudeVideo: Novinky

 
Článek

„Od doby, co mi vyrostl chlapec, rozvedla jsem se a zemřeli mi rodiče, tak se Vánoce změnily. Teď nevím, jak se to vyvine, ale určitě budu Vánoce trávit se psem a kočkou. Budu v Broumově. Těším se, že konečně budu topit, koupila jsem totiž dvoje kamna,“ zmiňuje svou chalupu na Náchodsku Kluková.

Herečka má vskutku pikantní vzpomínku na jedny z nejkrásnějších svátků v roce. „Štědrý večer jsem jednou trávila s Petrem Novákem a jeho ženou v hospodě,“ vzpomíná na zpěváka a jeho ženu, herečku Evu Jakoubkovou paní Uršula.

A co se objeví na jejím slavnostním stole? „Už když jsem byla dítě, vařili jsme doma v Polsku polévku z červené řepy se zavářkou. Pak děláme rybu, tu už letos mám, a salát,“ vyjmenovává slavnostní pochutiny.

S láskou vzpomíná na dětství, kdy sice její rodiče nebyli bohatí, přesto si spolu všichni dobře rozuměli. „Jako malá jsem pro maminku, tatínka a dědečka vymýšlela dárky, sama jsem často dostala hubertus,“ popisuje s úsměvem. O Vánocích ale nebude jen lenošit. Čeká ji natáčení i divadelní představení.

Reklama

Související témata:

Související články

Barvou letošních Vánoc je fialová

Nejen módnímu průmyslu, ale i Vánocům velí trendy. A tak i když tradičními vánočními barvami jsou zlatá, červená a zelená, módní trend letos káže vyladit si...

Jaké dárky budou letos nejpopulárnější

Češi letos najdou pod stromečkem především kosmetiku, nadělit ji plánuje 72 % lidí. Naopak elektroniky, jako jsou například televizory a DVD přehrávače, se...

Výběr článků

Načítám