Hlavní obsah

Londýnský obchodní dům Harrods zahájil vánoční prodej už v červenci

Ačkoli měli lidé v červenci plnou hlavu léta a slunce, londýnský obchodní dům Harrods v Kensingtonu - nedaleko sídla prince Williama a jeho manželky Catherine - zahájil letošní vánoční sezónu. Oddělení s tematickým zbožím zasvěceným největším svátkům většinou dost chladného konce roku bylo otevřeno v pátek 19. července. O týden dříve než loni.

Článek

Luxusní nákupní středisko zahájilo prodej vánočního zboží 158 dní před těmito zimními svátky. Vedení obchodního domu ve třetím patře vyhradilo Vánocům 750 čtverečních metrů plných úchvatných vánočních pohlednic, dekorací a Santy Clause v životní velikosti za čtyři tisíce liber – asi 120 tisíc korun.

Letos navíc Harrods nabízí exkluzivní vánoční ozdoby newyorského designéra Eliota Raffita.

„Každý rok se k nám vracejí spousty klientů z celé zeměkoule, kteří se těší na letní zahájení Vánočního světa. Ať se to zdá jakkoli neobvyklé, že otevíráme vánoční oddělení tak brzy v roce, je toto oddělení vždy nejoblíbenějším a nejnavštěvovanějším našimi zákazníky, kteří si na Vánoce nakupují ozdoby jako památku či dárek pro blízké,“ uvedl loni 26. července David Miller, šéf oddělení Harrods Home.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám