Hlavní obsah

U Ivanny Bagové mají na Vánoce dvanáct chodů

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Hodně netradiční Vánoce má vítězka Hlasu Česko-Slovenska Ivanna Bagová. Na stole má u štědrovečerní večeře dvanáct chodů a obsluhuje je u stolu muž.

Vánoce u Ivanny BagovéVideo: Novinky

 
Článek

"Vánoce jsou u nás doma hodně netradiční tím, že obsluhuje muž. Protože se celý rok o věci spojené s vařením starají ženy, na Štědrý večer to zastane tatínek. My ženy opravdu nesmíme nic. Je to tradice," prozradila Ivanna Bagová.

"Můj otec vaří výborně, mohl by jít klidně do kuchařské soutěže. Každý rok dělá dvanáct chodů, samozřejmě nechybí kapr se salátem," upřesnila zpěvačka.

Ivana si umí představit, že by letos byla bez rodiny. A to jen kvůli zpěvu. "Vánoce budu trávit zřejmě doma. Snad do toho nepřijde žádná akce. Kdyby ale přišla, přijala bych ji. Byl by to nezvyk, ale dokázala bych to," dodala.

Reklama

Související témata:

Související články

S Janou Bouškovou o vánočních dárcích

Herečka Národního divadla Jana Boušková je před Vánoci v jednom kole. Své vnoučky, čtyřletého Honzíka a dvouletého Jáchyma ale ošidit nechce, a tak na vánoční...

Výběr článků

Načítám