Hlavní obsah

Inspirace na vánoční dárky pro ženy

Novinky, das

Ženy touží být především hýčkané a pochopené. A přestože mnohé z nás potěší i praktické věci do domácnosti, vánoční dárky by měly především pohladit po duši a povzbudit sebevědomí a ženskost.

Foto: Profimedia.cz

Vánoční dárky by měly především pohladit po duši.

Článek
Foto: Bioderma

Matricium - Sterilní komplex účiných látek s hydratačním a ochranným účinkem, napomáhající procesu regenerace kožní tkáně. Ampulky se skládají z účinných látek tělu vlastních, které se přirozeně v kůži vyskytují.

Foto: Nivea

Vánoční balíček Nivea Brusinka - SOS tělové mléko 250 ml, Sprchový gel Powerfruit refresh

Foto: www.eucerin.cz

Denní krém patřící mezi nejúspěšnější Anti Age přípravky Hyaluron-Filler s novou generací osvědčené protivráskové ingredience kyselinou hyaluronovou. Vánoční kazeta s denním či nočním krémem obsahuje vždy 2 ampule intenzivního séra Hyaluron-Filler navíc

Foto: Oral B

Oral-B Professional Care Triumph® 5000, který díky své technologické vyspělosti odstraňuje až o 100 % více plaku než běžné manuální zubní kartáčky. Poskytuje tak pocit profesionálně vyčištěných zubů.

Foto: Medical Comfort

Anatomický více polohový polštář Genius byl vyvinut ve spolupráci s lékaři a designérem Mikem Carlem Greenem tak, aby poskytoval maximální pohodlí pro všechny typy spáčů.

Foto: CK Polster & Pohl

Plavba na výletní lodi po středomořských vodách se speciálním koncertem a autogramiádou Lucie Bílé přímo na palubě.

Foto: MAMMA HELP

Říkejte mi Miriam od Miriam Kotorové - Kniha je příběhem ženy, která se setkala tváří v tvář s rakovinou. Tato životní zkušenost jí nezlomila, ale zcela změnila její přístup k životu.

Foto: Hitrádio.cz

CD Hit za Hitem - potěší nejnovější kvalitní českou hudbou a zároveň pomůže dobré věci. CD s výběrem největších aktuálních hitů si již nyní mohou zájemci zakoupit za 50 Kč na recepcích vybraných rádií.

Foto: Nadace Terezy Maxové

Rodinný plánovací kalendář, (30 x 60 cm), který mimo půvabného provedení, nabízí pro děti i pexeso s motivem TERIBEAR. Kalendář se prodává za 199 kč. Nadace získává 70 kč.

Foto: Tako

Kožešinová kabelka

Foto: Delimano

Delimano Gourmet Cooker 8 v 1: Chutné a zdravé pokrmy pro celou rodinu o 30% rychleji

Foto: www.bambusovatricka.cz

Bambusové tričko Afekt je překvapivě jemné a hebké. Je funkční, takže v zimě spolehlivě zahřeje a v horku naopak chladí. Navíc je antibakteriální, takže nenasákne pach potu.

Foto: www.bomton.cz

Dárkové vouchery od Bomton studia pro kadeřnické, ale i kosmetické služby v hodnotě 500 Kč, 1000 Kč, 2000 Kč, 3000 Kč a 5000 Kč. Jejich platnost je 6 měsíců od data zakoupení.

Foto: www.felipe.cz

Velmi dlouhý svetr, který užijete jako šaty ze 100% 3vrstvého kašmíru. Přidáním módního pásku docílíte krásného elegantního vzhledu. Příjemné k nošení na holém těle, užijete je od podzimu do jara.

Foto: http://www.eBookEater.cz/

Baculky jsou prima od Evy Brabcové - vtipně psaná kniha o současných trendech. Pokud nefandíte Twiggy stylu, pak je kniha určená přímo vám. Lze ji zdarma stáhnout na http://www.ebookeater.cz/povidky/humorne/baculky-jsou-prima/

Foto: Holmes Place

Taneční lekce pro vášnivé tanečnice - 5x vstup na jakoukoli taneční lekci pod vedením zkušených instruktorů. Vybírat lze ze široké nabídky tanečních lekcí např. zumba, dance aerobik, sexy dance apod.

Foto: Artdeco

Exkluzivní kaviárová péče Golden Caviar Cream - jedinečná péči proti účinkům věku pro zvlášť náročnou pleť. Jedná se o vrcholně luxusní péči s pozoruhodným liftingovým účinkem.

Foto: www.dormeo.cz

Dvojitá přikrývka Aloe Vera - dělá výjimečnou její potah s výtažkem z aloe vera.Přikrývka zajišťuje měkké a pohodlné prostředí ke spánku a navíc je vhodná pro osoby s citlivou a podrážděnou pokožkou.

Foto: www.doubleshot.cz

Víte, jak se připravuje káva na nejprestižnějších světových soutěžích? Myslíte, že na drahých designových strojích na espresso? Chyba! Baristé z celého světa své kávy připravují pomocí jednoduché porcelánové nádoby – Hario V60.

Foto: Becherovka

Art.edice Becherovky Lemond - Autorkou lahve je studentka 3D designu a vizuální tvorby Barbora Balgová.

Foto: Orlane

Luxusní rozjasňující krém na unavenou pleť - Anti-Fatigue Absolute Radiance Cream - bojuje proti únavě způsobující stárnutí pleti.

Foto: Coty

L'Eau de Chloé - zachycuje jemnou ženskost, svobodu, upřímnost, radostnou spontánnost. Obsahuje výjimečnou koncentraci extraktu z růží, který propůjčuje vzácný osvěžující pocit. Dárková kazeta obsahuje toaletní vodu 50 ml a tělové mléko 75 ml.

Foto: Guess

Guess

Foto: Coty

Heidi Klum Shine Rose - zachycuje nádherný půvab růže. Je elegantní, smyslná a naprosto strhující. Dárková kazeta obsahuje toaletní vodu 30 ml a tělové mléko 75 ml.

Foto: Lady gaga

Lady gaga

Foto: F & F

Saténová košilka

Foto: Weleda

Růžová přírodní pěsticí péče Weleda: set v sobě ukrývá Růžové pěsticí tělové mléko a Růžový sprchový krém.

Foto: Marionnaud

Baylis & Harding Mosaic French Levander & Cassis – luxusní kazeta obsahuje sprchový gel, tělový balzám a sůl do koupele, to vše s nádhernou vůní francouzské levandule.

Foto: Pickwick

Dárkové balení čajů Delicious s nádhernou porcelánovou konvičkou nebo hrníčkem s originálním designem zelených či barevných čajových lístků.

Foto: Marks & Spencer

zlaté šaty

Foto: Dermacol

Vánoční balíček Pearl Elixir potěší ženy nad 30 let. Denní krém s cenným perlovým výtažkem zajistí pokožce celodenní ochranu, hydratační péči a prevenci proti prvním vráskám.

Foto: Matějovský

Dámské noční prádlo Lena ze zimní kolekce společnosti Matějovský bude ideálním dárkem pro dívky či ženy, které milují pohodlí. V kolekci najdete i další vzory v různých barevných variacích. Pyžamo se dá navíc využít i jako domácí oblečení.

Foto: Marks & Spencer

Pletené podkolenky

Foto: Candy

Kabelka Big Party Candy je tím pravým doplňkem pro ženy, které hýří smyslem pro módu a originalitu. Díky svým rozměrům (26 x 14 x 4 cm) se stane ideálním průvodcem na plesy, party i další podobné aktivity.

Foto: Carte Noire

Sbírka povídek s názvem Příběhy ve znamení touhy, na které se podílelo 15 předních českých a slovenských autorů (Tomáš Hanák, Sára, Saudková, Jaroslav Rudiš, Marek Šindelka, Halina Pawlowská a další).

Foto: www.lindex.cz

Pohodlný župan s velkými předními kapsami a opaskem na zavazování. Délka 111 cm ve velikosti M. Ideální po koupání.

Foto: butik À LA MAISON

Svíčka Tell Me Something z kolekce Mirabelle s tajemnou směsí pomeranče, bergamotu, zázvoru a vůní růže, jasmínu a lilie, výrobce Ashleigh & Burwood London.

Foto: www.global-wines.cz

Vánoční balení Baileys - kombinace čerstvé smetany, irské whisky, kakaa a přírodních aromatických přísad báječně chutná. Praktické hrnečky zas budou ozdobou vaší domácnosti.

Foto: www.heaven4skin.cz

Kolekce Glamour Eyes - Sada obsahuje vše nezbytné pro svůdné líčení očí, které odráží poslední barevné trendy světových přehlídkových mol:

Foto: Philips

Systémová žehlička Philips PerfectCare Aqua (GC8640) - disponuje jedinečnou technologií Optimal TEMP, která automaticky zajistí dokonalé nastavení teploty pro jakýkoli typ tkaniny nebo oděvu.

Foto: Bioderma

BIODERMA Sensibio pro citlivou pokožku, která se snadno dehydratuje a následná suchost vede dalšímu oslabení a provázejí ji pocity napnutí pleti. Balíček obsahuje Sensibio oční gel, Sensibio Lait čistící mléko, Deo - antiperspirant, Sensibio Legeré.

Foto: Nivea

Dárkový balíček - Dotek perel - obsahuje Výživné tělové mléko, sprchový gel Pearl Beauty a Sprej antiperspirant Pearl Beauty

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám